Σάββατο 18.01.2020

Αποφυλακίζεται και το τελευταίο μέλος των Πυρήνων της Φωτιάς

Μέχρι το βράδυ της Τρίτης αποφυλακίζεται και το τελευταίο μέλος της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» που ήταν στη φυλακή.

Πρόκειται για τον Γιώργο Νικολόπουλο, ο οποίος εξέτιε ποινή φυλάκισης 20 ετών. Ηδη στις 24 Ιουλίου είχαν αφεθεί ελεύθερα έπειτα από 8 χρόνια εγκλεισμού δύο άτομα που είχαν καταδικαστεί για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς». Ο Νικολόπουλος αποφυλακίζεται εκμεταλλευόμενος τον νόμο Παρασκευόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι στις 11 Ιουλίου είχε αποφυλακιστεί, έπειτα από 6 χρόνια, ο Νίκος Ρωμανός, ο οποίος είχε καταδικαστεί για απόπειρα ένοπλης ληστείας στην Αγροτική Τράπεζα και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στο Βελβεντό Κοζάνης και την τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στο σπίτι του Γιάννου Παπαντωνίου. Ο Ρωμανός είχε καταδικαστεί σε 18 χρόνια κάθειρξη, αλλά του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.