Τρίτη 28.01.2020

Έρευνα εις βάρος Γκουαϊδό για σχέσεις με εμπόρους ναρκωτικών

Έρευνα σε βάρος του Χουάν Γκουαϊδό, για σχέσεις με συμμορία διακινητών ναρκωτικών, ανακοίνωσε ο γενικός εισαγγελέας της Βενεζουέλας.

Στον Χουάν Γκουαϊδό αποδίδονται «σχέσεις» με συμμορία Κολομβιανών διακινητών ναρκωτικών, που έχουν σχηματίσει άλλοτε ακροδεξιοί παραστρατιωτικοί. Αυτή η συμμορία φέρεται να βοήθησε τον Γκουαϊδό να περάσει παράνομα στην Κολομβία, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο γενικός εισαγγελέας, Τάρεκ Ουίλιαμ Σάαμπ, παρουσίασε ως τεκμήρια φωτογραφίες στις οποίες ο Γκουαϊδό ποζάρει με δύο μέλη της συμμορίας «Λος Ραστρόχος». Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν τις σχέσεις που διατηρεί ο Γκουαϊδό με τη συμμορία «Λος Ραστρόχος», δήλωσε ο Σάαμπ και ανακοίνωσε ότι ξεκινά έρευνα για το θέμα.

Ο Χουάν Γκουαϊδό δεν διέψευσε ότι φωτογραφήθηκε με τα πρόσωπα αυτά, αλλά τόνισε ότι δεν γνώριζε την ταυτότητά τους. «Δεν ζητάω το [ποινικό] μητρώο όποιου θέλει να φωτογραφηθεί μαζί μου», είπε ο Γκουαϊδό, που έχει αυτοανακηρυχθεί μεταβατικός πρόεδρος της Βενεζουέλας. «Η χρησιμοποίηση αυτών των φωτογραφιών για να υποστηριχθούν ψευδείς ισχυρισμοί ισοδυναμεί με το να παίζεται το παιγνίδι του καθεστώτος Μαδούρο», πρόσθεσε, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.