Δευτέρα 06.07.2020

Τουλουπάκη: Ουδεμία σχέση έχει ο Άρειος Πάγος με τη διαρροή του εγγράφου

H επικεφαλής της εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη έκανε, σήμερα, νέα, διαευκρινιστική δήλωση, με την οποία εκφράζει τη βεβαιότητά της ότι οι «λειτουργοί του Αρείου Πάγου», δεν ευθύνονται για τη διαρροή του απόρρητου εγγράφου της προς την εφημερίδα " Καθημερινή".

Στη δήλωσή της η κυρία Τουλουπάκη αναφέρει «Προς αποφυγή σκόπιμων παρερμηνειών διευκρινίζω ότι με κανέναν τρόπο η εξώδική μου δήλωση δεν συνιστά μομφή σε βάρος του Αρείου Πάγου, τους λειτουργούς του οποίου σέβομαι και τιμώ και για τους οποίους είμαι απολύτως βέβαιη ότι ουδεμία σχέση έχουν με τη διαρροή του εμπιστευτικού εγγράφου που είδε το φώς της δημοσιότητας».

Υπενθυμίζεται ότι αφορμή για την αποστολή του εξωδίκου εκ μέρους της εισαγγελέως στην «Καθημερινή» αποτέλεσε δημοσίευμα της εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο δύο από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες στην υπόθεση της Novartis είναι τα ίδια πρόσωπα με τους μάρτυρες που εξετάστηκαν στις ΗΠΑ, προσδοκώντας οικονομικές απολαβές.

H εφημερίδα αποκάλυπτε σχετικό απόρρητο έγγραφο της κυρίας Τουλουπάκη με παραλήπτη τον αντεισαγγελέα του ανωτάτου δικαστηρίου Λάμπρο Σοφουλάκη.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.