Κυριακή 19.01.2020

Νέα έφοδος της Επιτροπής Ανταγωνισμού στις τράπεζες

Kλιμάκιο της Επιτροπής Ανταγωνισμού πραγματοποίησε νέα έφοδο σήμερα στις τράπεζες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι ελεγκτές έφτασαν στα κεντρικά γραφεία των τραπεζών στις 9 το πρωί.

Ο έλεγχος ξεκίνησε άμεσα και αφορούσε τα κατώτερα στελέχη. Ουσιαστικά πρόκειται για συνέχεια της έρευνας που ξεκίνησε την Πέμπτη η Επιτροπή Ανταγωνισμού στις συστημικές τράπεζες της χώρας με σκοπό να αναζητήσουν στοιχεία που θα αποδείκνυαν την ενδεχόμενη συνεννόηση μεταξύ των τραπεζών για την επιβολή των χρεώσεων στις τραπεζικές συναλλαγές.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής εφόδου οι 100 ελεγκτές της Επιτροπής Ανταγωνισμού έφτασαν στα κεντρικά κτίρια των τραπεζών και αμέσως κατευθύνθηκαν στα γραφεία των ανώτατων στελεχών. Αμέσως ζήτησαν από τα στελέχη να σηκωθούν από τις θέσεις τους χωρίς να πειράξουν το παραμικρό και στη συνέχεια τα έκαναν όλα φύλλο και φτερό. Οπως έγραψε χθες το iefimerida.gr έψαξαν ακόμα και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των γραμματέων των στελεχών, τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς και άνοιξαν μέχρι και τους φοριαμούς των στενών συνεργατών τους.

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.