24 Ιουλίου 2019

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων θα συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες, στις οποίες θα χορηγήσει δάνεια συνολικού ύψους 500 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση νέων επιχειρηματικών επενδύσεων, συμπεριλαμβανομένων επενδύσεων επιχειρήσεων που στηρίζουν ενεργά την απασχόληση των νέων και την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών.

Tags:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Ο γιγαντιαίος κινεζικός όμιλος των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας Huawei Technologies απέλυσε πάνω από τα δύο τρίτα του εργατικού δυναμικού της θυγατρικής του στις ΗΠΑ, της Futurewei Technologies, εξέλιξη που ακολούθησε την προσθήκη της σε μια μαύρη λίστα της αμερικανικής κυβέρνησης.

Tags:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Στο public.gr προμηθεύσου από τώρα τα σχολικά είδη και πάρε σε έκπτωση τα καλοκαιρινά! To Public, η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα πολυκαταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, αποφάσισε να επιβραβεύσει τους πιο «επιμελείς» και ανυπόμονους επισκέπτες της.

Tags:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
O Διευθύνων σύμβουλος της ΑΚΤΩΡ,  Αλέξανδρος Έξαρχος δήλωσε κατά το 23ο Συνέδριο του Economist “Roundtable with the Government of Greece” πως είθισται οι εκπρόσωποι του ιδιωτικού τομέα, όταν βρίσκονται σε fora με την κυβέρνηση - και ειδικά με μία νέα κυβέρνηση - να απαριθμούν όλα όσα τους φταίνε, ζητώντας παράλληλα όλα όσα επιθυμούν. Ως επικεφαλής της μεγαλύτερης κατασκευαστικής εταιρείας της Ελλάδας, αλλά και μίας εκ των κορυφαίων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, εγώ θα σας πω πώς ένα πράγμα απουσιάζει από την πολιτική για τον κλάδο των Υποδομών της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια κι ένα μόνο ζητούμενο υπάρχει.

Tags:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, Α. Καλλιτσάντσης κατά το 23ο Συνέδριο του Economist “Roundtable with the Government of Greece”, χαρακτήρισε αισίδοξη νότα όσα λέχθηκαν διά στόματος  Υφυπουργού Ανάπτυξης αρμόδιου για τις Επενδύσεις και τις Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, κ. Τσακίρη, και του Γενικού Γραμματέα Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ, κυρίου Ματζούφα ως αισιόδοξη νότα μετά από τόσα χρόνια που ηχούσε το «ρέκβιεμ» της ανάπτυξης.

Tags:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Του Νίκου Υποφάντη. Σε άθλια οικονομική κατάσταση άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ την μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας. Κάθε ημέρα μπαίνει έως και 2 εκατομμύρια ευρώ "μέσα" ενώ τα στοιχεία για όλες τις αρμοδιότητες που παρέχει η ΔΕΗ είναι αποκαλυπτικά.

Tags:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Αναλυτική ενημέρωση για τις ενέργειες που υλοποιήθηκαν αλλά και τις εξελίξεις που έλαβαν χώρα σε εταιρικό, χρηματοοικονομικό και επιχειρηματικό επίπεδο κατά τον πρώτο χρόνο της θητείας του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, έλαβαν οι μέτοχοι κατά τη σημερινή Τακτική Γενική Συνέλευση.

Tags:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ο διευθύνων σύμβουλος κος Καλλιτσάντσης αναφέρθηκε στα έργα που ανέλαβε η ΑΚΤΩΡ στο εξωτερικό, αλλά και απάντησε βάζοντας τέλος σε όσες φήμες ακούγονταν για την Αττική Οδό.

Tags:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Σε απολογισμό  του τελευταίου έτους, αλλά και στην πορεία που χαράσσει η ΕΛΛΑΚΤΩΡ αναφέρθηκε ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Προβόπουλος, κατά την ομιλία του, στην τακτική Γενική Συνέλευση.

Tags:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Περίπου ένα δίμηνο υπολογίζεται ότι θα χρειαστεί η ΔΕΗ για να ολοκληρώσει όλες τις διαδικασίες που προβλέπει το πλαίσιο λειτουργίας της ως εταιρείας εισηγμένης στο χρηματιστήριο για να ορίσει νέα διοίκηση.

Tags:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ υπέβαλε ο Μανώλης Παναγιωτάκης στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη.

Tags:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Πολύ πάνω από τους στόχους αναφορικά με τις κρατήσεις και τα έσοδα κινείται το τουριστικό συγκρότημα του Αστέρα Βουλιαγμένης, που από χθες έχει νέο Διοικητικό Συμβούλιο και δύο διευθύνοντες συμβούλους, μετά την αποχώρηση του προηγούμενου διευθύνοντος συμβούλου Στέλιου Κουτσιβίτη.

Tags:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Η Lamda Development κάνει λόγο για «απροσπέλαστα εμπόδια τόσο στην έναρξη όσο και στην ομαλή εξέλιξη του έργου» στο Ελληνικό και επισημαίνει πως «η αυτονόητη αβεβαιότητα θέτει σε άμεσο κίνδυνο την υλοποίηση αυτής καθαυτής της επένδυσης».

Tags:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Στη γενική συνέλευση των μετόχων τέλη Μαΐου στην Φρανκφούρτη ο επικεφαλής της Deutsche Bank Κρίστιαν Σέβινγκ έκανε λόγο για «ριζικές τομές», με τις οποίες η μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα θα επιστρέψει σε σταθερή πορεία κερδοφορίας. Δεν αναφέρθηκε ωστόσο σε λεπτομερή σχέδια. Όλοι όμως μπορούσαν να φανταστούν τι εννοούσε. Ενίσχυση των τμημάτων για τους ιδιώτες πελάτες και τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων με ταυτόχρονο περιορισμό του επενδυτικού τμήματος.

Tags:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Η χθεσινοβραδινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ΔΕΗ για το πρώτο τρίμηνο του έτους ήρθαν να επιβεβαιώσουν και επισήμως τα δομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η μεγαλύτερη δημόσια επιχείρηση της χώρας.

Tags:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Ζημιές 205,1 εκατομμυρίων ευρώ και αρνητικό EBITDA ύψους 51,3 εκατομμύρια ευρώ εμφανίζουν τα αποτελέσματα του α΄τριμήνου που θα ανακοινώσει εντός ολίγου η ΔΕΗ. Το διοικητικό συμβούλιο που συνεδριάζει από το μεσημέρι ενέκρινε τις λογιστικές καταστάσεις, επιβεβαιώνοντας τις διαρροές της περασμένης εβδομάδας για αρνητικά αποτελέσματα.

Tags:

Ροή Ειδήσεων

Meaculpa.gr

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού. Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

NEWSLETTER

Καταχωρήστε το email σας για να λαμβάνετε τα σημαντικότερα νέα μας!