Έξι νέα βραβεία τα οποία αφορούν στην προσήλωση σε δράσεις για το περιβάλλον, σε καινοτόμα σκευάσματα για το φαρμακείο αλλά και ενέργειες Κοινωνικής Υπευθυνότητας, κατέκτησαν οι φαρμακοβιομηχανίες UNI-PHARMA & INTERMED του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη.

Στις 4.000 ανέρχονται οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τον όρο «Μακεδονικό» είτε στην ονομασία είτε στα προϊόντα τους και πρέπει να προλάβουν να τον κατοχυρώσουν στους ευρωπαϊκούς και διεθνείς οργανισμούς πνευματικής ιδιοκτησίας μέχρι να ολοκληρωθεί η συμφωνία για την ονομασία με την ΠΓΔΜ.

Το παρθενικό του δρομολόγιο πραγματοποίησε το επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο των Μινωικών Γραμμών "Mykonos Palace" εκτελώντας το δρομολόγιο Χάνια-Πειραιάς. Το πλοίο αναχώρησε στις 12 τα μεσάνυχτα από το λιμάνι της Σούδας και κατέπλευσε στις έξι και μισή το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά.

Η Qatar Airways είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία που έφερε το αεροσκάφος Airbus Α350-1000 στην Ελλάδα, για μια ειδική επίσκεψη, για να εξυπηρετήσει τη γραμμή Ντόχα-Αθήνα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία εμπορευματικών συναλλαγών της ελληνικής οικονομίας (στοιχεία ΕΛΣΤΑΤ), η αξία σε τρέχουσες τιμές των εξαγωγών αγαθών σημείωσε ετήσια αύξηση 14,4% τον Μάιο 2018 από 12,3% τον Απρίλιο 2018, σχολιάζει η Eurobank στο εβδομαδιαίο οικονομικό της δελτίο.

Η airtickets®  η οποία δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 2000,  συνεχίζει να λειτουργεί παρά τα προβλήματα που  προκάλεσε η οικονομική ασφυξία του Ομίλου Tripsta κυρίως λόγω της δραστηριότητάς του στο εξωτερικό. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, εστιάζει πλέον σε νέο μοντέλο. 

Την διαγραφή του συνόλου των κοινών ονομαστικών, άυλων, μετά ψήφου μετοχών της "Κορρές", ονομαστικής αξίας € 0,39 εκάστης από το Χρηματιστήριο Αθηνών, αποφάσισε η έκτακτη αυτόκλητη γενική συνέλευση της εταιρείας, η οποία συνήλθε εχθές στις 12 Ιουλίου.

Τα πέντε χρόνια του παγκόσμιου προγράμματος εθελοντισμού "Week of Possibilities", ένα πρόγραμμα που επιδρά θετικά στη ζωή σχεδόν 19 εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως, γιορτάζουν φέτος η AbbVie και το AbbVie Foundation.

Την αποχώρησή του από την προεδρία της Eurobank ανακοίνωσε πριν από λίγο από το βήμα της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της τράπεζας ο Νικόλαος Καραμούζης.

Στην πρόσφατη δημοπρασία του Ιουνίου 2018, εγκρίθηκε η πώληση 22 ιδιόκτητων ακινήτων της Τράπεζας, με συνολικό τίμημα ύψους 2,5 εκατ. ευρώ ενώ εκδήλωσαν ενδιαφέρον συμμετοχής περισσότερα από 330 φυσικά και νομικά πρόσωπα από την Ελλάδα και το εξωτερικό και υπέβαλαν προσφορές, σε ορισμένες περιπτώσεις για περισσότερα από ένα ακίνητα.

Η DHL Express, ο ηγέτης των Διεθνών Ταχυμεταφορών, διοργάνωσε μία λαμπερή βραδιά γιορτής με αφορμή τα 40 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα, αφιερωμένη στους πελάτες και συνεργάτες της, την Πέμπτη 5 Ιουλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος!

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΕΗ κατά την οποία εγκρίθηκε η short list των επιλέξιμων επενδυτών για συμμετοχή στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού για την πώληση των λιγνιτών. 

Η Τράπεζα Eurobank Ergasias Α.Ε ενημερώνει τους πελάτες της ότι, από τις 15/5/2018, ισχύει ο ν. 4537/2018, με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική έννομη τάξη η Ευρωπαϊκή Οδηγία 2015/2366/ΕΕ, σχετικά με την παροχή υπηρεσιών πληρωμών (PSD II). Με την Οδηγία, η οποία αντικατέστησε την προηγούμενη 2007/64/ΕΚ, ενισχύεται η ασφάλεια και η ταχύτητα των πληρωμών και προστατεύονται πληρέστερα τα δικαιώματα του καταναλωτή.

Τα αποτελέσματα των εκλογών της Τουρκίας με την επανεκλογή του Recep Tayyıp Erdoğan, για τα επόμενα πέντε χρόνια ως προέδρου της χώρας, σηματοδοτούν περαιτέρω αύξηση των ελληνικών επενδύσεων στην Τουρκία, καθώς και αύξηση του συνολικού εμπορίου.

Ενδιαφέρον για την εξαγορά του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center και την επανένταξή του υπό δημόσιο έλεγχο εκδήλωσε το Ελληνικό Δημόσιο. Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον διευθύνων σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς Χρήστο Μεγάλου, παρόντος του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Λιάκου.

 O Δημήτρης Μελισσανίδης αγόρασε την υπάρχουσα έκταση του προπονητικού κέντρο της ομάδας και επιπλέον 70 στρέμματα, στον πλειστηριασμό των εγκαταστάσεων.

Ροή Ειδήσεων