13 Νοεμβρίου 2018

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Το Public, η εταιρεία που έφερε πρώτη τo Black Friday στην Ελλάδα, φέτος σε προσκαλεί να πάρεις τον έλεγχο. Το φορτηγό του Public φορτώνει προσφορές. Μπες στο public.gr/BF, πες τι θες σε Black Friday τιμές και μάθε πρώτος όλες τις προσφορές!

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Zara, Pool&Bear και Massimo Dutti είναι μερικές μόνο από τις μάρκες που καθιστούν τον ισπανικό κολοσσό Inditex έναν από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας στον κόσμο. Η συνταγή της επιτυχίας είναι: ντιζάιν και ταχύτητα.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Το πρώτο -στη χώρα μας- περιστατικό κυβερνοεπίθεσης σε μεγάλη ελληνική εταιρεία με στόχο την απόσπαση λύτρων συνέβη πριν από λίγες ημέρες. Στο τέλος Οκτωβρίου θύμα των χάκερ έπεσε η Vivartia, μια ισχυρή ελληνική εταιρεία που ανήκει στον όμιλο της MIG. Εκτός από τα προϊόντα ΔΕΛΤΑ, στη Vivartia ανήκουν οι αλυσίδες πρόχειρου φαγητού Everest και Goody’s, μαζί με μια σειρά άλλων θυγατρικών. 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Με ιδιαίτερη επιτυχία και μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018 στο κατάμεστο Κτήριο 56 του Κέντρου Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος” η τελετή απονομής των Social Media Awards 2018, με σκοπό την επιβράβευση των πιο καινοτόμων και αποτελεσματικών ενεργειών στα social media των brands και των agencies της ελληνικής αγοράς.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Την αυτόματη ενεργοποίηση του καθεστώτος αναστολής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού απ' όλα τα διεθνή όργανα του κινήματος την 1η Ιανουαρίου 2019, είναι αποφασισμένος να αποτρέψει ο νέος πρόεδρός του Ανδρέας Μαμαντόπουλος, ο οποίος εξελέγη σε έκτακτη συνεδρίαση του κεντρικού διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, στις 5 Νοεμβρίου. Στο πλαίσιο αυτό, πρόκειται να ξεκινήσει αγώνα δρόμου, ώστε να προλάβει τα χρονοδιαγράμματα για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν για την επικαιροποίηση του καταστατικού, για την εγγραφή νέων μελών και τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών με διευρυμένη εκλογική βάση. 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Eπιβολή προστίμου ύψους € 20.000 στην εταιρία FOLLI FOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ για  παράβαση των διατάξεων της παρ. 3 του άρθρου 4 του ν.3556/2007, λόγω μη ορθής σύμφωνα με τα ΔΠΧΑ κατάρτισης των ετήσιων ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2013 αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το Capital.gr και σε αντίθεση με ό,τι δηλώνει στο βιογραφικό του, δεν προκύπτει να είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων. Τουλάχιστον όχι από το αμερικανικό πανεπιστήμιο που ισχυρίζεται ότι τους απέκτησε. 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
«Η Aegean Airlines ένα φωτεινό ελληνικό παράδειγμα» επιγράφει στις οικονομικές της σελίδες το δημοσίευμα της η Frankfurter Allgemeine Zeitung για την ελληνική αεροπορική εταιρεία.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση Παπαευαγγέλου ήρθαν στο φως. Όπως προκύπτει από μήνυση που κατέθεσε ο Δήμος Αθηναίων, η εταιρεία DESTINY Επενδυτική φέρεται να διαφήμιζε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων για το πρόγραμμα Χρυσή Βίζα, σε έντυπο με πλαστογραφημένες τις υπογραφές του δημάρχου Γιώργου Καμίνη και της διευθύντριας του Δήμου Αθηναίων. 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Τη λύση της συνεργασίας με τη γενική διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής που εμπλέκεται στην υπόθεση με τα ελληνικά POS και τις Χρυσές Βίζες σε Κινέζους ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Τον διορισμό δύο νέων στελεχών στις θέσεις των Chief Financial Officer (CFO) και Chief Operating Officer (COO) στην θυγατρική της στην Ασία ("FF Group Sourcing Limited"), ανακοινώνει η Folli Follie.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Οι υπάλληλοι της Google στα γραφεία της εταιρείας σε όλον τον κόσμο προχωρούν σήμερα σε μια άνευ προηγουμένου διαμαρτυρία κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης στον εργασιακό χώρο.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Διαψεύδει η Jumbo σημερινά δημοσιεύματα περί ενδεχόμενης εμπλοκής της "σε φερόμενες ως παράνομες δραστηριότητες προσωπικής εταιρείας του ήδη παραιτηθέντος μικρομετόχου, αναπληρωτή Αντιπροέδρου και Εκτελεστικού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ευάγγελου Παπαευαγγέλου".

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Σοβαρό εταιρικό σκάνδαλο με εμπλοκή κορυφαίων στελεχών της Jumbo και της Εθνικής Τράπεζας ήρθε στο φως της δημοσιότητας, εφόσον διαπιστώθηκε σωρεία παρατυπιών και παραβιάσεων που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων «σπάσιμο» των capital contols, αλλά και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Η Folli-Follie ανακοίνωσε, σήμερα, την εκλογή τεσσάρων νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων κ.κ. Δημητρίου Κουτσολιούτσου, Αικατερίνης Κουτσολιούτσου, Ειρήνης Νιώτη και Βασιλικής Αναγνωστοπούλου.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Σε εξηγήσεις, σε αυτή τη φάση ως ύποπτοι, για τη διάπραξη κακουργημάτων, καλούνται, σύμφωνα με πληροφορίες, περί τα 10 άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο της Folli Follie, για τα αδικήματα της απάτης και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, ενώ η εισαγγελική έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αναμένονται και άλλες κλήσεις σε άτομα που θα προκύψει, ότι με τον ένα η τον άλλο τρόπο, ευθύνονται για το συγκεκριμένο σκάνδαλο.

Page 1 of 17

Ροή Ειδήσεων

Meaculpa.gr

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού. Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εξάρχεια: Έδειραν λάθος άνθρωπο «για να μάθει τί σημαίνει προλεταριακή οργή»

Έτοιμος για τρίτο γύρο...

Νερό με λεμόνι: Πότε και πως πρέπει να το πίνετε

NEWSLETTER

Καταχωρήστε το email σας για να λαμβάνετε τα σημαντικότερα νέα μας!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ