Τρίτη 14.07.2020

Kαταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: Περιστατικά βίας σε βάρος εργαζομένων στο «Έλενα Βενιζέλου»

Συνεχίζονται τα περιστατικά βίας εις βάρος εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία.

Δύο νέα σημειώθηκαν  στο νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου» που καταγγέλλει σήμερα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) έρχονται να προστεθούν σε άλλα τρία που κατήγγειλε για ισάριθμα νοσοκομεία (ΑΧΕΠΑ, Σύρος, Καλαμάτα) στην αρχή της εβδομάδας.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, την περασμένη Δευτέρα πατέρας νεογέννητου παιδιού προπηλάκισε και τραυμάτισε την προϊσταμένη επιστασίας και ιματισμού του νοσοκομείου «Ελενα Βενιζέλου» - ενώ το περιστατικό βίας περιλαμβάνει και κάποια άλλα «σκοτεινά» σημεία όπως ότι ο φερόμενος ως πατέρας του νεογέννητου απειλούσε να πέσει από το μπαλκόνι.

Στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα επίθεση σημειώθηκε από συνοδό ασθενούς σε βάρος εργαζόμενου από το προσωπικό φύλαξης.

«Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου και καταγγέλλουμε τα φαινόμενα βίας (λεκτικής, σωματικής κτλ) εντός των Δημοσίων Νοσοκομείων. Ζητάμε να ληφθούν άμεσα μέτρα από τη Διοίκηση για τον περιορισμό και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των επικίνδυνων φαινομένων που συνεχώς πυκνώνουν» αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ στην ανακοίνωσή της.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.