Δευτέρα 25.05.2020

Teaser: Η Seat μας αποκαλύπτει το πίσω μέρος του νέου Leon

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την παρουσίαση του νέου Seat Leon, το οποίο έρχεται με νέα σχεδιαστική φιλοσοφία.

Ξεχωρίζει χάρη στις βελτιωμένες διαστάσεις, την έντονη εμπρόσθια σχεδίαση, τις λείες σχεδιαστικές γραμμές και το πίσω μέρος του οχήματος.

Το μοντέλο βασίστηκε πάνω στην εξελιγμένη πλατφόρμα MQB Evo, που δίνει ακόμη περισσότερο χώρο στην καμπίνα των επιβατών. Οι επιφάνειες του νέου Leon έχουν εξελιχθεί δίνοντας πιο κομψή σχεδίαση με περισσότερες αποχρώσεις στον χρωματικό τόνο του οχήματος όταν το φως χτυπάει πάνω στο αμάξωμα. Το πίσω μέρος ενισχύεται από τον κατά μήκος φωτισμό LED που το χαρακτηρίζει. Τόσο το σύστημα φωτισμού όσο και το spoiler δημιουργούν γραμμές που δίνουν την αίσθηση της ταχύτητας ακόμα και όταν το όχημα είναι ακινητοποιημένο.

Το νέο Seat Leon σχεδιάστηκε, αναπτύχθηκε και θα κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις της ισπανικής εταιρείας στο Martorell. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα είναι το ασφαλέστερο και το πιο συνδεδεμένο όχημα της μάρκας, θα επωφελείται από ηλεκτροκινητήρες και θα έχει δελεαστική σχεδίαση. 

Αποκτά πιο επιθετικές και Sport γραμμές, ενώ καταργείται το τρίθυρο αμάξωμα. 

Στους κινητήρες στην βάση θα δούμε τον βενζινοκινητήρα του 1 λίτρου και των 1.5 λίτρων της οικογένειας TSI. Το τελευταίο θα προσφέρεται και με ήπιο υβριδικό σύστημα 48 Volt. Στους κινητήρες πετρελαίου θα δούμε τον δίλιτρο TDI με 114 ή 148 ίππους.

Εκτός από τα παραπάνω θα υπάρξει μια Plug-in υβριδική έκδοση με 201 ίππους η οποία θα έχει ως βάση τον κινητήρα βενζίνης TSI των 1.4 λίτρων.

Η κορυφαία έκδοση θα φοράει τα σήματα της Cupra και θα προσφέρεται με το παραπάνω υβριδικό σύνολο, αλλά με απόδοση 241 ίππους, οι οποίοι θα του χαρίζουν εκρηκτικές επιδόσεις με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε μόλις 6,5 δευτερόλεπτα. Η ηλεκτρική αυτονομία του, θα του επιτρέπει να διανύσει μια απόσταση 56 χιλιομέτρων.

 Η επίσημη αποκάλυψή του θα γίνει στις 28 Ιανουαρίου.

 

 

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.