Τρίτη 25.02.2020

Νέο Hyundai i10: Αυτό είναι το τεχνολογικό του υπόβαθρο

Κατά την διάρκεια της πανευρωπαϊκής παρουσίασης της νέας γενιάς του Hyundai i10, στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, δόθηκαν περισσότερα στοιχεία για το τεχνολογικό υπόβαθρο του μικρού αυτοκινήτου.

Το ολοκαίνουργιο i10 διαθέτει μια σειρά νέων χαρακτηριστικών συνδεσιμότητας, που πλέον αποτελούν βασικό κριτήριο για την επιλογή του κάθε αυτοκινήτου ανεξαρτήτως μεγέθους για τους υποψήφιους αγοραστές.

Όπως διαπιστώθηκε στη πρώτη δοκιμή του κορεάτικου αυτοκινήτου και από την ανάλυση των στοιχείων του, όλα τα χαρακτηριστικά προηγμένης τεχνολογίας προβάλλονται στην έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών. Αυτή η οθόνη, είναι η μεγαλύτερη στην κατηγορία A, τόνισαν τα στελέχη της μάρκας που παρουσίασαν το νέο αυτοκίνητο στη Πορτογαλία.

Το Apple CarPlay και το Android Auto εγγυώνται την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία των κινητών τηλεφώνων που βασίζονται στα συστήματα iOS ή Android. Η ασύρματη φόρτιση προσφέρει στους οδηγούς την άνεση ότι η μπαταρία του smartphone τους δεν θα εξαντληθεί μετά από λίγες ώρες, ανάλογα με την χρήση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.