Δευτέρα 24.02.2020

Πως κατασκευάζεται η υβριδική Ferrari SF90 Stradale (VIDEO)

Η Ferrari παρουσίασε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της, το οποίο έχει σαν βασικό αντικείμενο την αξιοποίηση της υβριδικής τεχνολογίας για την αύξηση της ισχύος και την μείωση των ρύπων. Η ιταλική εταιρεία δημοσίευσε ένα δεκάλεπτο βίντεο μέσα από το εργοστάσιο που δείχνει την διαδικασία παραγωγής.

Το νέο μοντέλο εισάγει την πρώτη εκδοχή της SF90 Stradale με σύστημα παραγωγής ενεργείας PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) καθορίζοντας νέα στάνταρ στα supercar καθώς προσφέρει πρωτοφανή απόδοση για ένα αυτοκίνητο παραγωγής. Τα μεγέθη όπως οι 1.000 ίπποι και ο λόγος βάρους προς ισχύ 1.57 κιλά/ ίππο, τα 80,8 χλγμ. ροπής και τα 340 χλμ./ώρα τελική ταχυτητα, όχι μόνο θέτουν την Ferrari SF90 Stradale στη κορυφή του τμήματος, αλλά αποτελούν και το κορυφαίο V8 μοντέλο της ξεχωριστής ιταλικής φίρμας.

Η Ferrari SF90 Stradale, διαθέτει έναν turbo κινητήρα 90 ° V8 ικανό να παράγει 780 ίππους, την υψηλότερη ισχύ οποιουδήποτε 8κύλινδρου στην ιστορία της Ferrari. Οι υπόλοιποι 220 ίπποι έρχονται από τρεις ηλεκτροκινητήρες, ένας πίσω και δύο εμπρός.

Είναι επίσης το πρώτο σπορ αυτοκίνητο της Ferrari που εξοπλίζεται με σύστημα τετρακίνησης 4WD, η οποία είναι απαραίτητη για να αξιοποιηθεί πλήρως η τόσο υψηλή ισχύς που παράγει το υβριδικό σύστημα.

Το σύστημα τετρακίνησης συμβάλει στην επίτευξη των ιδιαίτερα υψηλών επιδόσεων του πανάκριβου ιταλικού αυτοκινήτου, 0-100 χλμ./ώρα σε 2,5΄΄ και 0-200 χλμ./ώρα σε μόλις 6,7΄΄.

Τα υψηλά ποιοτικά πρότυπα της Ferrari και η αυξανόμενη εστίαση στην εξυπηρέτηση των πελατών συνέβαλαν στην δημιουργία του εκτεταμένου επταετούς προγράμματος συντήρησης της Ferrari SF90 Stradale. Αυτή η προγραμματισμένη συντήρηση είναι μια αποκλειστική υπηρεσία που δίνει την δυνατότητα στους πελάτες, το αυτοκίνητό τους να διατηρείται σε αρίστη κατάσταση, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την διαδικασία παραγωγής:

*Με πληροφορίες από το άρθρο του Σπύρου Ρέκκα για λογαριασμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.