Κυριακή 12.07.2020

Η HONDA κλείνει το εργοστάσιό της στη Μεγάλη Βρετανία

Η Honda ανακοίνωσε επίσημα πως θα κλείσει το εργοστάσιο του Σουίντον. 

Στη συγκεκριμένη μονάδα κατασκευάζεται αυτή τη στιγμή το 5θυρο Honda Civic και απασχολούνται 3.500 άτομα. Όπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της, θα αναμορφώσει πλήρως το παγκόσμιο δίκτυο εργοστασίων της προκειμένου να επικεντρωθεί στις προσοδοφόρες αγορές και στα νέα δεδομένα που φέρνει η ηλεκτροκίνηση. Επίσης, μέχρι το 2021, τη χρονιά κλεισίματος του εργοστασίου, οι ιθύνοντες της Ηοnda έχουν αποφασίσει να μειώσουν την παραγωγή του ιαπωνικού μικρομεσαίου μοντέλου. Την ίδια χρονιά αναμένεται να σταματήσει και η παραγωγή του Civic Sedan στην Τουρκία.

Προβληματισμένες εμφανίζονται και άλλες εταιρείες που έχουν γραμμές παραγωγής στη Γηραιά Αλβιώνα, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστό ποιες θα αποχωρήσουν οριστικά. Το μόνο σίγουρο είναι πως μέσα στα επόμενα χρόνια το σκηνικό της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Αγγλία δε θα είναι το ίδιο. Εδώ να σημειώσουμε πως εργοστάσια παραγωγής στη συγκριμένη χώρα έχουν οι Jaguar-Land Rover, Nissan, MINI, Toyota, Rolls-Royce, Aston Martin, Lotus, McLaren, Οpel & Honda (η Ford κατασκευάζει κινητήρες και κιβώτια μόνο). Εν αναμονή των εξελίξεων…

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.