Οικονόμου: Όλοι ξέρουμε ποιος προσπάθησε να χειραγωγήσει τα ΜΜΕ

 

 

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση σύστασης εξεταστικής επιτροπής για χειραγώγηση των ΜΜΕ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, λέγοντας πως όλοι γνωρίζουν ποιος προσπάθησε στη χώρα να χειραγωγήσει τα ΜΜΕ και να στήσει ΣΥΡΙΖΑ TV.

 

«Όλοι ξέρουμε στη χώρα ποιος προσπάθησε να χειραγωγήσει τα Μ.Μ.Ε., μέσα από βοσκοτόπια, μέσα από εξωχώριες εταιρείες, μέσα από εκατομμύρια και υπόγειες διαδρομές, για να στήσει -εντός και εκτός εισαγωγικών- κανάλια», τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Οικονόμου.

 

Απαντώντας σε όσους επιχειρούν να παραλληλίσουν την έρευνα κατά του Σεμπάστιαν Κουρτς με την ελληνική πραγματικότητα, είπε ότι αν κάτι συνδέει τη χώρα μας με αυτά που συμβαίνουν στην Αυστρία, είναι τα γεγονότα της περιόδου 2015-2019 και «οι προσπάθειες εκβιασμού και χειραγώγησης εκείνης της περιόδου με πρωταγωνιστές κορυφαία στελέχη του κύκλου του κ. Τσίπρα».

 

«Έχει αναδειχθεί ο τρόπος, με τον οποίο το σύστημα Τσίπρα χρησιμοποίησε τον κ. Καλογρίτσα, προκειμένου να στήσει το κανάλι, το περιβόητο ΣΥΡΙΖΑ TV. Υπάρχουν οι έλεγχοι που βρίσκονται σε εξέλιξη για τα 3 εκατομμύρια, προκειμένου να υπάρξει στήριξη συγκεκριμένης εκδοτικής προσπάθειας. Ταυτόχρονα, υπάρχουν και δεκάδες άλλα περιστατικά που αν τα συνδέσει κανείς με το τι προβάλλονταν και το τι γράφονταν, μπορεί πολύ εύκολα να πιάσει την άκρη του νήματος και να καταλάβει τι γινόταν», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.