Όλη νύχτα στο αστυνομικό τμήμα βρέθηκε ο δήμαρχος Μακρακώμης

Στο αστυνομικό τμήμα βρέθηκε από το βράδυ της Κυριακής μέχρι το ξημέρωμα της Δευτέρας ο δήμαρχος Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής μετά το πάρτι που διοργάνωσε ο Σύλλογος των νέων του Αγίου Γεωργίου.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, μετά από καταγγελία που έγινε στην αστυνομία και στη συνέχεια κατόπιν εισαγγελικής παρέμβασης, βρέθηκε στο χώρο του πάρτι περιπολικό για διερεύνηση της υπόθεσης.

Τη συνέχεια περιγράφει ο αντιδήμαρχος Πάνος Κοντογεώργος:

«Δήμαρχε μας, ξημερώματα σήμερα μας έκανες για άλλη μια φορά περήφανους που είμαστε μαζί σου στην παράταξη μας, αλλά και όλους τους Δημότες μας που σε στήριξαν για να εκλεγείς για Δήμαρχος. (Βέβαια θα ήταν έκπληξη εάν γίνονταν το αντίθετο).

Δεν δίστασες ούτε δευτερόλεπτο να αναλάβεις την ευθύνη και να ζητήσεις να κινηθούν οι διαδικασίες που προβλέπουν οι Νόμοι για την μουσική που έπαιζε σε πάρτυ νεολαίας στον Άγιο Γεώργιο κατά τον έλεγχο από την Αστυνομία κατόπιν καταγγελίας.

Όχι μόνο το ζήτησες προφορικά αλλά πήγες και στο Αστυνομικό τμήμα και ζήτησες και από τον Αξιωματικό Υπηρεσίας να γίνει ότι προβλέπεται σε εσένα ως Δήμαρχος αναλαμβάνοντας όλη την ευθύνη και να μην γίνει καμία ενέργεια δικονομική σε κανέναν από τους νέους του Αγίου Γεωργίου. Αυτό νομικά δεν μπορούσε να γίνει, αλλά και πάλι δεν γύρισες την πλάτη και ούτε πήγες σε άλλη εκδήλωση που σε περίμεναν αλλά έμεινες- μείναμε μέχρι την Ανατολή του Ηλίου έξω από το Αστυνομικό Τμήμα μέχρι που αφέθηκε ελεύθερος ο Πρόεδρος του Συλλόγου…»

Ο Πάνος Κοντογεωργος κλείνει την ανάρτηση του συμπληρώνοντας «αυτός είναι ο Δήμαρχος μας και είμαστε περήφανοι».