Οργή ΝΔ κατά Βαξεβάνη: Θα κληθεί να δώσει απαντήσεις στη Δικαιοσύνη για τις συκοφαντικές επιθέσεις

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

 

Σκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στον εκδότη της εφημέριδας Documento Κ. Βαξεβάνη, εξαπέλυσε η ΝΔ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο γνωστος συκοφάντης κ.Βαξεβάνης συνεχίζουν, όπως κάθε Κυριακή, το γνωστό και αναμενόμενο πλέον πόλεμο λάσπης δια του εκδοτικού τους εκτελεστικού βραχίονα που δεν είναι άλλος από την εφημερίδα Documento.

Αυτή τη φορά όμως η χυδαιότητα τους ξεπέρασε κάθε όριο αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι η απόσταση που τους χωρίζει με τους «μακελάρηδες» της δημοσιογραφίας είναι ελάχιστη».

Η λάσπη τους, συνεχίζει η ΝΔ, εκτοξεύεται και εναντίον του Κωνσταντίνου και της Μαρίκας Μητσοτάκη που δεν βρίσκονται στη ζωή για να τους απαντήσουν και να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη.

Θα κληθεί στη Δικαιοσύνη

«Στη Δικαιοσύνη όμως θα κληθεί να δώσει απαντήσεις ο κ.Βαξεβάνης για τις συνεχείς συκοφαντικές επιθέσεις κατά της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη.

Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, όλοι αντιλαμβάνονται πλέον, ότι η μόνιμη καταφυγή στις προσωπικές επιθέσεις κατά του Πρωθυπουργού και της συζύγου του, είναι απότοκο της πολιτικής του απελπισίας».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκτόξευε πυρά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.