Όργιο φημών γύρω από την υγεία του Πούτιν – Νέο βίντεο βάζει “φωτιά”

Πούτιν

Ένα νέο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα από την πρόσφατη συνάντηση του ρώσου προέδρου με τον πρόεδρο του Τατζικιστάν Εμομάλι Ραχμάν, ήταν αρκετό να βάλει νέα «φωτιά» στη φημολογία για την υγεία του.

Στο νέο βίντεο που κυκλοφόρησε σε ρωσικά ΜΜΕ και από το ουκρανικό πρακτορείο Daily Ukrainian News, ο Βλαντιμίρ Πούτιν φαίνεται να κάθεται στην καρέκλα και να κουνάει νευρικά τα πόδια του. Η συμπεριφορά του είναι αρκετά νευρική όπως σχολιάζεται, και δεν συνάδει με τις συνηθισμένες κινήσεις του.

Στο βίντεο φαίνεται ότι και ο Ραχμόν παρατήρησε την ασυνήθιστη συμπεριφορά του Πούτιν καθώς τον βλέπει να στριφογυρίζει τις φτέρνες του και τα πόδια του ενώ μιλά για την ασφάλεια της πρώην σοβιετικής δημοκρατίας του Τατζικιστάν.

Την περασμένη εβδομάδα, όπως φαίνεται σε βίντεο της DailyMail, ο Ρώσος πρόεδρος κούτσαινε κατά τη διάρκεια της παρέλασης, ενώ παρακολούθησε την επίδειξη με μια κουβέρτα στα πόδια του.

«Κάθε περιστατικό θα ήταν αρκετά εύκολο να αμφισβητηθεί, όμως όλα μαζί δεν μπορούν να διαλύσουν τις επίμονες φήμες ότι ο Πούτιν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας», επισημαίνει το δημοσίευμα.