Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Εκδήλωση για την Υπογονιμότητα από την "Κυβέλη"

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο της Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, ενώ στόχος είνα η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση και ανταλλαγή απόψεων σε κρίσιμα ζητήματα, όπως η γυναικεία και ανδρική υπογονιμότητα, η σύνδεση της διατροφής, του καπνίσματος και του stress με την γονιμότητα, ο προεμφυτευτικός γενετικός έλεγχος, η κατάψυξη ωαρίων εμβρύων, η πρόοδος από την σπερματέγχυση στην εξωσωματική γονιμοποίηση κ.ά.

Την επιστημονική εκδήλωση θα τιμήσουν με τη συμμετοχή τους καταξιωμένοι γιατροί και επαγγελματίες υγείας, μεταξύ των οποίων είναι οι : Δρ Κ. Σφακιανούδης, Μαιευτήρας- Γυναικολόγος, Εξειδικευμένος στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, Α. Πάντου, Γενετίστρια-Βιοτεχνολόγος GENESIS GENOMA LAB,  Μ.Χρονοπούλου, Κλινική Εμβρυολόγος, Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών, κα Τ.Βαξεβάνογλου, Κλινική Εμβρυολόγος, Διευθύντρια Εργαστηρίου IVF στην Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών, Α.Κωνσταντόπουλος, Μαιευτήρας- Γυναικολόγος, Εξειδικευμένος στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, Π.Στούπας, Ψυχολόγος, MsC Συμβουλευτική Ψυχολογία, καθώς και οι μαίες Ιλ.Στεφανίδου, Μ.Προμπονά και Μ.Αρταβάνη.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Δρ Κ. Πάντος, Μαιευτήρας- Γυναικολόγος, Εξειδικευμένος στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, Διευθυντής Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ, Αθηνών ο οποίος θα ενώσει τις πολύτιμες γνώσεις του με εκείνες των Δρ. Κ.Σφακιανούδη και κου Α. Κωνσταντόπουλου για τη συζήτηση με τα ζευγάρια στο τέλος της ημέρας.