Παγώνη: Πάσχα μόνο με την οικογένεια μας και με διπλές μάσκες στην Ανάσταση

Πάσχα μόνο με την οικογένεια μας, ασχέτως ατόμων, και Ανάσταση με διπλές μάσκες και με απόσταση 10 μέτρων, θα πρέπει να τηρηθούν απαρέγκλιτα, σύμφωνα με την Πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, και σχολιάζοντας τα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες, Τετάρτη, ξ κ. Παγώνη διευκρίνισε πως η αρμόδια υγειονομική επιτροπή εισηγείται και η κυβέρνηση είναι αυτή που λαμβάνει τις τελικές αποφάσεις. Πρόεσθεσε ωστόσο ότι και η ίδια μιλούσε για την αναγκαιότητα αυτών των μέτρων εδώ και πολύ καιρό.

Διπλές μάσκες στην Ανάσταση
Η κ. Παγώνη, τόνισε ότι αυτό που θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας, είναι να κάνουμε Πάσχα μόνο με την οικογένεια μας ασχέτως ατόμων και ότι αν πάμε στην Ανάσταση, να το κάνουμε φορώντας διπλές μάσκες και κρατώντας απόσταση 10 μέτρων. Ζήτησε να κάνουμε αυτά που πρέπει το Πάσχα για να βγούμε από την περιπέτεια και συμπλήρωσε πως αυτό το Πάσχα είναι καλύτερο από το περσινό στο οποίο οι απαγορεύσεις ήταν περισσότερες.

Επίσης, αναφερόμενη στα κορονοπάρτι και το συγχρωτισμό σε δημόσιους χώρους, τόνισε ότι καταλαβαίνει τη νεολαία η οποία είναι κλεισμένη μέσα εδώ και 1 χρόνο με ελάχιστα διαλείμματα, αλλά πλέον θα έχει σε λίγες μέρες τη δυνατότητα να πιεί ένα καφέ ή ένα ποτό σε μαγαζιά, με το άνοιγμα της εστίασης.