Παίρνει εξιτήριο ο Νίκος Μουτσινάς – Πότε επιστρέφει το «Καλό μεσημεράκι»

Εκτός «αέρα» του ΣΚΑΪ βρίσκεται από την Τρίτη (30/05) η εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» καθώς ο Νίκος Μουτσινάς χρειάστηκε να νοσηλευτεί εξαιτίας μιας φλεγμονής που τον ταλαιπωρούσε και δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί με φαρμακευτική αγωγή. Η υγεία του παρουσιαστή έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση και αναμένεται μέχρι το βράδυ της Πέμπτης (01/06) να πάρει εξιτήριο.

Στον «αέρα» όμως του ΣΚΑΪ θα επιστρέψει μετά την επόμενη Τρίτη (06/06) καθώς θα μείνει μερικές μέρες σπίτι του ώστε να αναρρώσει πλήρως.

«Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ακόμα στο νοσοκομείο, βρίσκεται εκεί από το απόγευμα της Δευτέρας. Αναμένεται, κατά πάσα πιθανότητα, να βγει σήμερα, να πάρει σήμερα εξιτήριο και να πάει στο σπίτι του. Το βέβαιο είναι ότι η εκπομπή του, το Καλό Μεσημεράκι, δεν θα βγει στον αέρα νωρίτερα από την Τρίτη, μετά του Αγίου Πνεύματος δηλαδή. Οπότε, και να πάρει εξιτήριο σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς, θα μεταφερθεί στο σπίτι του, θα ξεκουραστεί τις επόμενες ημέρες και από Τρίτη θα είναι και πάλι κανονικά στη θέση του. Είναι καλά στην υγεία του, δεν είναι κάτι σοβαρό», είπε αρχικά η Φωτεινή Πετρογιάννη στο «Πρωινό» του Ant1.

Κλείνοντας, η δημοσιογράφος ανέφερε: «Ήταν μια φλεγμονή, την έχει αντιμετωπίσει, έχει κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Είναι καλά ο Νίκος Μουτσινάς και όπως όλα δείχνουν την Τρίτη θα είναι στη θέση του, στην εκπομπή. Όπως όλα δείχνουν, αργότερα μέσα στην ημέρα θα πάρει εξιτήριο».