Παλαιολόγου για την ατυχή εγκυμοσύνη της: «Ήταν πολύ μεγάλος ο πόνος»

Το πρωί της Τρίτης η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και την αποβολή που είχε παλαιότερα. «Πάντα είχα την αίσθηση ότι θα έρθει κάποιος πρίγκιπας με ένα άσπρο άλογο. Ήμουν βαθιά ρομαντική και, όταν είσαι ρομαντικός, προσγειώνεσαι λίγο απότομα. Είναι αποτυχία τα δύο διαζύγια αλλά ένας καλός ή ένας κακός γάμος φαίνεται στο τέλος. Αν έχεις κρατήσει μία καλή σχέση με τον σύντροφό σου, ήταν ένας καλός γάμος» δηλώνει η ηθοποιός και αποκαλύπτει ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με τους πρώην συζύγους της.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου απάντησε και για αποβολή που είχε στα 42 της. «Συμβαίνει σε πάρα πολλές γυναίκες. Είναι ένα θέμα που σε πληγώνει αφόρητα. Είναι πολύ μεγάλος ο πόνος, δεν το περίμενα» εξομολογήθηκε συγκινημένη η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ενώ όπως είπε, πέρασε από το μυαλό της και το ενδεχόμενο της υιοθεσίας αλλά λόγω φόρτου και επαγγελματικής αβεβαιότητας δεν το τόλμησε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η ηθοποιός αναφέρθηκε στα χρόνια της τηλεόρασης των 90s: «Είχα κάνει κάποια επεισόδια σε ένα από τα πρώτα σήριαλ του Ant1, στη “Σκιά του χρήματος” και εκεί με είδε ο Νίκος Φώσκολος και με πήρε στη Λάμψη. Η Λάμψη τότε έκανε 70% τηλεθέαση. Έπαιζες σε ένα επεισόδιο και την άλλη μέρα έβγαινες έξω και σε ήξεραν όλοι».