Παπαγεωργίου και Γραμμέλη κατά Σαλαγκούδη: «Όλο αυτό που είδαμε ήταν μια τεράστια κοροϊδία»

Απασφάλισαν κατά της Ανθής Σαλαγκούδης με αφορμή τον διάλογό της με την Φαίη Σκορδά.

 

Το μεσημέρι της Τρίτης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και οι συνεργάτες της θέλησαν να σχολιάσουν μέσα από το Pop Up τον έντονο αντίλογο που συνέβη χθες στο Πρωινό ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και την Ανθή Σαλαγκούδη.

«Όλο αυτό που είδαμε ήταν μια τεράστια κοροϊδία»

Αφού παρακολούθησαν το απόσπασμα, η τηλεκριτικός Αφροδίτη Γραμμέλη ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής για όλα όσα άκουσε και αντίκρισε από την Ανθή Σαλαγκούδη: «Εγώ δεν κρατάω ίσες αποστάσεις, ο Γιώργος Λιάγκας είναι εξαιρετικός, τον αγαπώ και τον τιμώ. Όλο αυτό που είδαμε ήταν μια τεράστια κοροϊδία, γιατί το βίντεο ξεκίνησε με άλλα επιχειρήματα, δηλαδή είδαμε την Ανθή να λέει για το ρεπορτάζ του Πρωινού με τη μητέρα της που βοηθούσε την κόρη της, και στην πορεία η Ανθή έκλεισε τη συζήτηση, όπου φέρθηκε για μένα αγενώς στην Φαίη Σκορδά σαν καλεσμένη, λέγοντας ότι η μητέρα της δεν είναι Πρόεδρος. Μα το πρόβλημά μας είναι αν η μαμά της είναι Πρόεδρος; Αρνείται κάτι που είναι παράλογο. Δεν μπορεί να βγαίνει δημοφιλέστερη, ενώ δεν είναι καλή αγωνιστικά»

«Με τις τόσες πολλές συνεντεύξεις σου ξεφεύγει κάποια στιγμή»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πριν κλείσει οριστικά το θέμα της κόντρας Σαλαγκούδη – Σκορδά, πέταξε την δική της σπόντα: «Με τις τόσες πολλές συνεντεύξεις σου ξεφεύγει κάποια στιγμή. Τη χάνεις την υπομονή σου, κάθε μέρα δυο δυο εκπομπές. Μετά το πολλή μίλα μίλα, μετά πας κατευθείαν στο ψητό. Ίσως η επίθεση να είναι η άμυνά της… Καμιά φορά σε πνίγει το άδικο και ψάχνεις να βρεις το δίκιο σου και αυτό είναι πολύ μεγάλο λάθος. Δεν θα το βρεις ποτέ Ανθή μου… Άστο πίσω σου και πάμε παρακάτω…»