Πάρις Χίλτον: Βιώνω μετατραυματικό στρες λόγω του sex tape

Τι εξομολογήθηκε.

 

Για το βίντεο που την απεικονίζει σε προσωπικές στιγμές και διέρρευσε το 2004 μίλησε η πλούσια κληρονόμος στο «Vanity Fair», εξομολογούμενη τις δύσκολες στιγμές που βιώνει εξαιτίας του και «τον πόνο που θα περνά για ολη την υπόλοιπη ζωή της».

Η Πάρις Χίλτον σε συνέντευξή της στο Vanity Fair μίλησε για μια άκρως «εξευτελιστική» εμπειρία και δήλωσε πως το βίντεο παραμένει «κάτι που θα την πονάει και θα την κυνηγάει σε όλη την υπόλοιπη ζωή της», αναφέρει το Fox News.

Η χρυσή κληρονόμος ανέφερε πως «εξακολουθεί να βιώνει μετατραυματικό στρες» εξαιτίας του sex tape που διέρρευσε το 2004 στο Διαδίκτυο.

Στο σύντομης διάρκειας ταινιάκι εμφανιζόταν η ίδια και ο τότε σύντροφός της, Ρικ Σάλομον, ο οποίος στη συνέχεια πούλησε ένα μεγαλύτερης διάρκειας βίντεο σε σκανδαλοθηρική ιστοσελίδα.

«Βρίσκεται πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου», ανέφερε η Χίλτον προσθέτοντας πως μετά τη διαρροή οι άνθρωποι ήταν «απίστευτα κακοί απέναντί της». «Έκλαιγα κάθε μέρα, δεν ήθελα να βγω από το σπίτι, πίστευα πως η ζωή μου είχε τελειώσει», ανέφερε.

«Ήταν μία ιδιωτική στιγμή ανάμεσα σε δύο ενήλικες», συνέχισε η Χίλτον, ισχυριζόμενη ότι «είδε να προδίδεται η εμπιστοσύνη που έδειξε σε έναν άνθρωπο». «Ήταν ακόμα πιο επίπονο για εμένα να βλέπω τον κόσμο να πιστεύει πως το έκανα επίτηδες – αυτό με σκότωσε», ανέφερε για να προσθέσει πως «βιώνει ακόμα μετατραυματικό στρες όταν μιλάει γι’ αυτό».

Στο ντοκιμαντέρ του 2020 «This Is Paris» η Χίλτον ανέφερε πως ένιωσε ότι έχει «βιαστεί ηλεκτρονικά» από την διαρροή του βίντεο.