Πατουλίδου: Ο Βουτσάς μου είχε κατονομάσει έναν από τους καταγγελλόμενους

Τι δήλωσε η Χρυσή Ολυμπιονίκης. 

 

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε σε ζωντανή σύνδεση η Βούλα Πατουλίδου, η οποία αναφέρθηκε και στις αλλεπάλληλες σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποιητικής συμπεριφοράς που έχουν δημοσιοποιηθεί τον τελευταίο καιρό, στον χώρο του αθλητισμού και του θεάματος.

«Όταν αγωνιζόμουν εγώ, εάν είχα δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, θα μας είχαν ακούσει μέχρι τον Όλυμπο. Είτε για εμένα, είτε για κάποια φίλη ή φίλο. Ήταν τα αδέρφια μου οι συναθλητές μου. Το ότι υπήρχαν όμως συμπεριφορές σατράπη, ισχύει, αλλά κάπως έτσι είναι ο πρωταθλητισμός» ανέφερε η Χρυσή Ολυμπιονίκης.

Και συνέχισε: «Κάποια στιγμή, ένας πάρα πολύ μεγάλος και καταξιωμένος και πάρα πολύ αγαπητός ηθοποιός, ο Κώστας Βουτσάς, μου είχε κατονομάσει έναν από όλους αυτούς που ακούγονται και του λέω: “Δεν μπορεί ρε Κώστα”. Μου λέει: “Είναι ανεπίτρεπτο να είναι τόσο μεγάλο ταλέντο σε όλα του, τόσο καταξιωμένος και να μπαίνει στη διαδικασία άσκησης εξουσίας για να μπορέσει να είναι με ένα νεαρό κορίτσι”. Αυτό ήταν πριν από πάρα πολλά χρόνια και από τότε άρχισα να παρακολουθώ γιατί λέω… δεν μπορεί».

«Καθόμασταν με τον Κώστα δίπλα δίπλα στο ΚΘΒΕ, έμπαινε ο κόσμος κι εγώ δεν υπήρχα. Φυσικό κι επόμενο, γιατί ήταν το “θηρίο” μπροστά μου, ήταν ο Βουτσάς, τον οποίο όλοι ερχόντουσαν και προσκυνούσαν. Αυτή η γενναιοδωρία του και το χαμόγελο… Αυτός ήταν πραγματικά ένας άντρας παλαιάς κοπής» κατέληξε αναφερόμενη στον αξέχαστο Έλληνα κωμικό ηθοποιό.