Πατούλης: Το απόγευμα η απόφαση για τα σχολεία

Το απόγευμα πρόκειται να εκδοθεί ανακοίνωση σχετικά με το ποια σχολεία θα είναι ανοιχτά αύριο (6/2), σύμφωνα με τον Γιώργο Πατούλη.

Ο Περιφερειάρχη Αττικής ανέφερε ότι δεν θα υπάρχει ίδια ένταση των φαινομένων της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» σε όλη την Αττική. Γι’αυτό θα γίνει ενημέρωση το απόγευμα σχετικά με το ποιοι μαθητές θα πάνε κανονικά σχολείο αύριο.

«Τις πρώτες απογευματινές ώρες θα βγει ανακοίνωση, για να ετοιμαστούν και οι γονείς και τα παιδιά, ποια σχολεία θα είναι ανοικτά διότι δεν θα υπάρχει η ίδια ένταση του φαινομένου σε όλη την Αττική. Θα το ζυγίσουμε και αυτό. Η πρόληψη πάντα χαρακτηρίζει τις αποφάσεις ώστε κανένα παιδί ή συνοδός που θα το πηγαίνει στο σχολείο να έχει πρόβλημα», ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά.

«Αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις»

Τέλος, ο Γιώργος Πατούλης ανέφερε ότι ο κόσμος πρέπει να είναι προσεκτικός και να αποφύγει τις άσκοπες μετακινήσεις την ώρα που θα είναι σε εξέλιξη τα φαινόμενα. «Να είμαστε προσεκτικοί, να έχουμε αλυσίδες στο αυτοκίνητο αλλά να ξέρουμε και να τις φοράμε . Από την άλλη πλευρά, αν δεν υπάρχει λόγος να μετακινηθούμε την ώρα του φαινομένου, να το αποφύγουμε».