Πάτρα – Ηλιάδης: «Δεν ενημέρωσα μόνο το Χαμόγελο του Παιδιού» για τη Τζωρτζίνα»

«Παραμένω στη θέση μου και αν τυχόν μου ζητηθεί η θέση μου για ζητήματα, θα καταθέσω ξανά». Αυτό δήλωσε ο υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου, Ανδρέας Ηλιάδης το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ερωτηθείς για τον αν ενημέρωσε τις εισαγγελικές αρχές για όσα γίνονταν, καθώς και για τη στάση της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο κ. Ηλιάδης είπε: «Δεν ενημερώθηκε μόνο το Χαμόγελο του Παιδιού. Έχω εξηγήσει στην κυρία Ανακρίτρια πού ακριβώς έχουμε απευθυνθεί», χωρίς να θελήσει να δώσει κάποια παραπάνω στοιχεία.

Ο κ. Ηλιάδης ενημέρωσε τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη με βάση τον θεσμικό του ρόλο και εξήγησε όλη διαδικασία. Όσον αφορά αυτό που είχε δει στην συμπεριφορά της μητέρας, ο κ. Ηλιάδης έμεινε στην πρώτη του δήλωση όταν βγήκε από το γραφείο της Ανακρίτριας.

Θυμίζεται πως μετά την κατάθεσή του στην Ανακρίτρια, ο κ. Ηλιάδης είχε πει: «Η Τζωρτζίνα ήταν ένα παιδί που πολεμήσαμε μαζί. Να σας θυμίσω ότι μετά τη δραματική διάσωση που έλαβε χώρα στο παιδιατρικό νοσοκομείο της Πάτρας κληθήκαμε με τη δική μου ομάδα να φέρουμε εις πέρας ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο. Αγωνιστήκαμε και δώσαμε πραγματικά μάχη για να καταφέρουμε ο, τι θα μπορούσαμε να περισώσουμε από τη μικρή Τζωρτζίνα. Νομίζω τα καταφέραμε, τη θωρακίσαμε, εξασφαλίσαμε τον περίφημο απινιδωτή και βηματοδότη. Θέλαμε να πιστεύουμε ότι με αυτό θα πορευόμαστε. Δυστυχώς η αγκαλιά μας δεν ήταν τόσο μεγάλη».

Πηγή: Pelop.gr