Πάτρα: Στην τελική ευθεία η διαλεύκανση του θανάτου της Ίριδας

234

Στην τελική ευθεία μπαίνει η διαλεύκανση του θανάτου της Ίριδας, με την κατάθεση της ιατροδικαστού, Αγγελικής Τσιόλα, να ξεκαθαρίζει εν πολλοίς τον τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή του το 6 μηνών βρέφος.

Μετά τις καταθέσεις του προσωπικού στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η κατάθεση της προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών, Αγγελικής Τσιόλα.

Στην Πάτρα όπου σήμερα ολοκληρώνονται οι καταθέσεις του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Καραμανδάνειου νοσοκομείου, σειρά έχει η κατάθεση της ιατροδικαστού, Αγγελικής Τσιόλα, στην αστυνομία για το θάνατο της Ίριδας.

Παράλληλα, σημειώνεται πως αύριο κανονικά θα έπρεπε να γίνει η μεταφορά της σορού της Μαλένας, καθώς έχουν ήδη συμπληρωθεί τρία έτη από την ταφή της, ωστόσο επειδή σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια δεν διαθέτει ούτε οικογενειακό τάφο, ούτε οστεοφυλάκιο η εν λόγω διαδικασία δεν θα προχωρήσει.

3ο επισκεπτήριο για την Ρούλα Πισπιρίγκου

Κάθε Δευτέρα και Παρασκευή είναι οι μέρες του επισκεπτηρίου για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ωστόσο μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει πάει κανένας από την οικογένειά της στις φυλακές Κορυδαλλού. Πρόκειται για την 13η μέρα στη φυλακή για την 33χρονη κατηγορούμενη και το 3ο επισκεπτήριο στη σειρά.

Σημειώνεται πως για την ώρα έχει δεχτεί μόνο μία φορά επίσκεψη.