Πειραιάς: “Μου έκανε ζήλιες και πήρα το πιστόλι” είπε ο 25χρονος δολοφόνος της συντρόφου του

Ολόκληρη η χώρα παρακολουθεί τη στυγερή γυναικοκτονία που διέπραξε ο 25χρονος πυροβολώντας εξ επαφής τη 19χρονη σύντροφό του στον Πειραιά.

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί ο Πειραιάς τη νέα στυγερή γυναικοκτονία που διέπραξε ο 25χρονος πυροβολώντας εξ επαφής τη 19χρονη σύντροφό του. Ο 25χρονος τα ρίχνει στη 19χρονη για την αποτρόπαια πράξη υποστηρίζοντας ότι του έκανε σκηνή ζηλοτυπίας και με τις φράσεις που του είπε, τον έκανε να θολώσει και τότε πήρε το πιστόλι και την εκτέλεσε. Ο 25χρονος στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς υποστήριξε ότι καθόταν στον καναπέ με τη 19χρονη και έπαιζαν φρουτάκια στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με το DEBATER, κάποια στιγμή η κουβέντα πήγε σε κάποια stories στο Instagram και σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο 25χρονος, η 19χρονη του έκανε σκηνή ζηλοτυπία και του έδειξε κάτι screnshots που της είχαν στείλει φίλες της και έδειχνε τον δράστη να ποζάρει με άλλες γυναίκες.

Μάλιστα ανέβηκαν οι τόνοι με την κοπέλα να του λέει ότι θα συνευρεθεί με άλλους άνδρες. Συγκεκριμένα του είπε «θα γαμ@@@ με άλλον». Αυτές οι κουβέντες φαίνεται πως εξόργισαν τον 25χρονο που έβγαλε το πιστόλι, το οποίο είχε κάτω από το μαξιλάρι του καναπέ την πυροβόλησε και τη σκότωσε.

Πειραιάς: Τη σκότωσε και έκανε μπάνιο
Όμως ενδιαφέρον για την αναισθησία και για την κυνική στάση του 25χρονου παρουσιάζουν τα όσα έκανε ο δράστης στη συνέχεια καθώς αφού σκότωσε τη 19χρονη, έκανε μπάνιο, άλλαξε ρούχα και πήγες στο σπίτι της αδερφής του, είδε τα παιδιά, έκανε σαν να μην τρέχει τίποτα και δεν είπε τίποτα. Στη συνέχεια μετέβη στο ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου και παραδόθηκε, ομολογώντας την πράξη του.

Μάλιστα υποστήριξε πως ήταν σε διάσταση με τη 19χρονη. «Είχαμε χωρίσει επειδή δεν με ήθελαν οι δικοί της. Ήμασταν και μαζί και χώρια», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος όπως και ενώπιον του εισαγγελέα εμφανίστηκε μετανιωμένος. «Την αγαπάω ακόμη και ζητάω συγγνώμη», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Ο 25χρονος οδηγήθηκε ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή την Κυριακή (4/12), από όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για την Πέμπτη (8/12).

Πειραιάς: Το μήνυμα που προμήνυε τη γυναικοκτονία και η ανάρτηση μετά το έγκλημα
Ωστόσο ενδιαφέρον παρουσιάζει μία ανάρτηση που είχε κάνει στις 29 Σεπτεμβρίου και την οποία είχε συνοδεύσει με μία φωτογραφία και στην οποία σύμφωνα με το Star, ζητούσε εκδίκηση.

«Όταν το βλέμμα είναι κενό, εκδίκηση λέγεται!», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Λίγο πριν παραδοθεί στην αστυνομία, ο 25χρονος έκανε ανάρτηση στα social media που διατηρούσε.

«Αδυναμίες. Δεν είχε καμία. Είχα μία. Αγαπούσα», είχε γράψει.