Περιστέρι: Ομολόγησε ο Πακιστανός την δολοφονία της 17χρονης Νικολέττας – “Εγώ την σκότωσα” είπε στους αστυνομικούς

Παραδέχτηκε προφορικά στους αστυνομικούς ο πακιστανικής καταγωγής σύντροφος της 17χρονης από το Περιστέρι, που συνελήφθη στα Σκόπια, ότι αυτός ήταν που αφαίρεσε τη ζωή της ανήλικης.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την δολοφονία της 17χρονης Νικολέττας από τον Πακιστανό σύντροφό της.

Ο Πακιστανός βρίσκεται από το πρωί στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. αφού συνελήφθη στα Σκόπια όπου είχε διαφύγει μετά τη δολοφονία της συντρόφου του. Μάλιστα στους Έλληνες αστυνομικούς ομολόγησε ότι αυτός σκότωσε τη Νικολέττα μετά από καυγά που είχαν, δίχως όμως να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες. Συγκεκριμένα σύμφωνα με ρεπορτάζ στο protothema.gr είπε στους αστυνομικούς «εγώ τη σκότωσα».

Λίγη ώρα μετά την σύλληψή στα Σκόπια, όπου ο Πακιστανός μετά την δολοφονία σκόπευε να φύγει από τη χώρα προκειμένου να μην συλληφθεί, ωστόσο τον πρόδωσε το κινητό τηλέφωνο της Νικολέττας το οποίο είχε κλέψει αφού την σκότωσε.

Το κλεμμένο τηλέφωνο της 17χρονης Νικολέτας που δολοφονήθηκε άγρια στο Περιστέρι, αλλά και η στενή συνεργασία των αστυνομικών αρχών Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας, οδήγησαν στην σύλληψη του 21χρονου που καταζητείτο από την πρώτη στιγμή για το έγκλημα.

Ο Πακιστανός  που ομολόγησε ότι εκείνος σκότωσε την κοπέλα, σύμφωνα με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, εντοπίστηκε χτες το απόγευμα έξω από τα Σκόπια από την Αστυνομία της γειτονικής χώρας, καθώς αναζητούνταν και εκεί, ύστερα από επαφές της Ελληνικής Αστυνομίας με τις αστυνομικές αρχές των χωρών της Βαλκανικής, ύστερα από πληροφορίες ότι ο νεαρός είχε σκοπό να περάσει τα βόρεια σύνορα της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η αποτρόπαια δολοφονία της 17χρονης Νικολέττας, οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. τέθηκαν σε συναγερμό για τον εντοπισμό του δράστη, στην Αττική και σε ολόκληρη τη χώρα.

Πώς έφτασαν στα ίχνη του 22χρονου Πακιστανού -Ειχε μαζί του το κινητό της 17χρονης

Οι αρμόδιες υπηρεσίες συγκέντρωσαν πληροφορίες για τις κινήσεις του και σύμφωνα με αυτές ο 22χρονος Πακιστανός κατευθύνθηκε στη Βόρεια Ελλάδα με σκοπό να διαφύγει σε χώρες της κεντρικής Ευρώπης.

Οι αστυνομικοί θεώρησαν βέβαιο ότι είχε σκοπό να φύγει από τη χώρα περνώντας τα βόρεια σύνορα, για αυτό εστάλη μήνυμα και φωτογραφία του σε όλες τις υπηρεσίες αλλά και τις αρχές των γειτονικών και κυρίως της Βόρειας Μακεδονίας.