Περιστέρι: Το άγνωστο αιματηρό επεισόδιο με τη 17χρονη και τον Πακιστανό

Συγκλονίζει ο πατέρας και ο φίλος της 17χρονης Νικολέτας που δολοφονήθηκε με αγριότητα μέσα στο σπίτι της.

Το κορίτσι είχε περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια μετά τον βιασμό της και το bullying που δέχθηκε, όπως αποκάλυψε στο Star. Το άγνωστο περιστατικό με τον Πακιστανό σύντροφό της, ο οποίος αναζητείται.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Νικολέτας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Αλέξανδρο Γύγο για τη φρίκη που πέρασε το κορίτσι σε πολύ τρυφερή ηλικία, όταν έπεσε θύμα βιασμού και ανελέητου bullying στο Μακροχώρι Βέροιας.

«Ο χαρακτήρας, η ψυχούλα αυτή, ο άγγελος μου ήταν χαρακτήρας πολύ αγαθός. Έκρυβε στεναχώριες… Ήταν πολύ ήσυχο το παιδί… Μου είπε “μπαμπά, δέχομαι μπουλινγκ στο σχολείο”. Είχε σταματήσει για λίγο διάστημα και δεν πήγαινε», ανέφερε ο πατέρας της και πρόσθεσε:

“Ποτέ δεν το συζητήσαμε το θέμα αυτό… Σίγουρα θα τη στεναχωρούσε, αλλά δεν το έδειχνε… Όταν στεναχωριόταν αυτό το παιδί δεν το έλεγε, δεν το έδειχνε…”

Φίλος Νικολέτας: «Δεν έδειχνε ποτέ τη στεναχώρια της»
Η 17χρονη τραγουδούσε και χαμογελούσε συνεχώς, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να καλύψει τον πόνο που ένιωθε μέσα της.

Όπως αποκάλυψε στο Star ένας από τους φίλους της, η Νικολέτα έκρυβε τη στεναχώρια της και δε μιλούσε ποτέ για αυτά που την απασχολούσαν:

Δεν έδειχνε στεναχώρια ποτέ. Τα προβλήματα που θα μπορούσε να έχει, είτε από παλιά, είτε στην Αθήνα που έμενε, δεν τα συζητούσε, δεν ήθελε. Ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε να κάνει πάντα τους ανθρώπους δίπλα της χαρούμενους.

Περιστέρι: Το αιματηρό επεισόδιο στο Μπουρνάζι τα περασμένα Χριστούγεννα

Η μεγαλοψυχία της Νικολέτας φάνηκε από τον τρόπο που χειριζόταν τις δύσκολες καταστάσεις. Μια τέτοια ήταν στις 27 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, όταν έξω από νυχτερινό μαγαζί στο Μπουρνάζι ο σύντροφός της τραυματίστηκε με μαχαίρι μετά από συμπλοκή που είχε με ανήλικους.

Στο τμήμα ασφαλείας Περιστερίου είχε καταθέσει υπέρ του συντρόφου της για αυτό το συμβάν. Πάντα τον στήριζε, πάντα ήταν κοντά του, παρά την αφόρητη ζήλεια την οποία της είχε ο ίδιος.

«Εμένα μου έλεγε ότι περνούσε καλά. Μπορεί να μη μου το εδείχνε, αλλά το έλεγε… Δεν είχε πρόβλημα, δε μου είπε κάτι, ένα παράπονο, κάτι να πει ότι “ξέρεις με χτυπάει με κάνει με ράνει», ανέφερε ο πατέρας της στο Star.

Περιστέρι: Αναζητούν σε όλη την Ελλάδα τον σύντροφο της Νικολέτας
Εξακολουθούν να ψάχνουν τον Πακιστανό σύντροφο της 17χρονης, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από το βράδυ της δολοφονίας.

Δεν υπάρχει σπίτι και άλλος χώρος  από όπου είχε περάσει ο νεαρός τον οποίο να μην έχουν ερευνήσει οι αστυνομικοί της δίωξης ανθρωποκτονιών. Έχουν χωριστεί σε ομάδες και τον αναζητούν στην Αττική, ενώ από τον Έβρο μέχρι και την Κρήτη έχουν στείλει τα στοιχεία του και τη φωτογραφία και επικοινωνούν με τοπικά αστυνομικά τμήματα, ώστε να μην του αφήσουν κανένα περιθώριο να φύγει από τη χώρα.

 

Πηγή:Star.gr