Πέτρος Φιλιππίδης στην σύζυγό του: «Αν προφυλακιστώ, διαζύγιο και χάνεσαι»

Το σύμπαν του διάσημου ηθοποιού καταρρέει καθολικά.

 

Οι πρώτοι κλυδωνισμοί στη σχέση του ζευγαριού φαίνεται να ξεκίνησαν, σύμφωνα με τα Νέα, πέρυσι το καλοκαίρι και μάλιστα η ίδια περνούσε τα δικά της μηνύματα μέσω Instagram που έδειχναν εμφανώς την απογοήτευση της.

Πού να φανταζόταν πόσο προφητική ήταν η Ελπίδα Νίνου όταν έγραφε :«Δεν έχει σημασία πόσο ταλαντούχος ή μορφωμένος είσαι. Το πώς συμπεριφέρεσαι στους ανθρώπους τα λέει όλα. Να σέβεσαι την αδιαφορία του άλλου. Κανείς δεν νοιάζεται με το ζόρι, όπου δεν χωράς φεύγεις».

Ήταν σχεδόν δεδομένο πως η περιπέτεια στην οποία έχει βρεθεί μπλεγμένος ο 57χρονος Πέτρος Φιλιππίδης θα διάβρωνε τη σχέση του με τη γυναίκα του. Το θέμα είναι μέχρι ποιο σημείο μπορεί να φτάσει όλο αυτό. Τα πράγματα στην εστία του ζεύγους Φιλιππίδη – Νίνου στο Ψυχικό μόνο καλά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Είναι πολύ δύσκολο και για τους δύο να διαχειριστούν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Το διαζύγιο έμοιαζε η μοναδική λύση για το ζευγάρι καθώς με δική του ευθύνη διαλύθηκαν όσο έχτιζαν μια ζωή.

Φήμες αναφέρουν ότι στη βίλα του στο Ψυχικό οι καβγάδες είναι ομηρικοί για το δρόμο που πήρε η ζωή τους. Μάλιστα ο Φιλιππίδης φέρεται να έχει πει στη γυναίκα του πως αν μετά την απολογία του ο ίδιος προφυλακιστεί να πάρει το παιδί τους και να εξαφανιστούν για κάποιο χρονικό διάστημα προκειμένου να καταλαγιάσει το σκάνδαλο.

Θέλει δηλαδή να τους προστατέψει από τα φώτα της δημοσιότητας σε περίπτωση που ο ίδιος μπει στη φυλακή για πολύ σοβαρές κατηγορίες. Και φέρεται να έχει ζητήσει επίσης να πάρουν διαζύγιο άμεσα.