Πέτρος Ίμβριος: «Με απείλησε ότι θα βάλει μπράβους να με σκοτώσουν»

«Πήγα με την αστυνομία να πάρω τα πράγματά μου».

 

Ο Πέτρος Ίμβριος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ», όπου εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, τα όσα έχει ζήσει στη νύχτα.

«Πάντα είχα για γνώμονα την αγάπη μου για τη μουσική. Δεν μου ήρθαν εύκολα τα πράγματα. Η πρώτη μου δουλειά ήταν σε ένα σκυλάδικο της εθνικής οδού. Δίπλα μου έβλεπα ναρκωτικά, όπλα, παρανομίες, τραγουδίστριες που έκαναν κονσομασιόν. Τίποτα από αυτά δεν με άγγιζε. Εγώ ήμουν εκεί για να παίζω μουσική και να γεμίζω την ψυχή μου» είπε.

«Έβλεπα νταλικέρηδες να έρχονται με το φορτηγό, να πίνουν, να καπνίζουν, άλλους να κάνουν χρήση χασίς ή κόκα. Μέχρι και πυροβολισμούς έχω δει μπροστά στα μάτια μου. Και βέβαια από εκείνη τη νύχτα έφυγα και δεν ξαναγύρισα ποτέ» συμπλήρωσε ο Πέτρος Ίμβριος.

«Με απείλησε ότι θα βάλει να με σκοτώσουν»

«Σε ένα άλλο μαγαζί που δούλεψα μετά πήγα με την αστυνομία να πάρω τα πράγματά μου. Κι αυτό γιατί δεν με άφηνε ο μαγαζάτορας να φύγω, με απείλησε ότι θα βάλει μπράβους να με σκοτώσουν και για να με εκβιάσει κρατούσε τα όργανά μου» αποκάλυψε.

«Έχω περάσει διάφορα. Μάλλον είχα άγνοια κινδύνου. Στα 19 μου δεν με άγγιζε τίποτα. Εμένα με ενδιέφερε να είμαι εκεί και να ασχολούμαι με αυτό που αγαπούσα» κατέληξε.