Πλατεία Βικτωρίας ή αλλιώς Ισλαμαμπάντ

Γράφει ο Ραφαήλ Α. Καλυβιώτης.

Την Τετάρτη έλαβε χώρα μία απόλυτα επιτυχημένη και ΕΙΡΗΝΙΚΗ διαμαρτυρία στην Πλατεία Βικτωρίας. Ήμασταν εκεί όλοι οι απλοί πολίτες για να συμπαρασταθούμε στους κατοίκους του κέντρου που υποφέρουν από τις συνέπειες του λαθρομεταναστευτικού. Απέναντί μας είχαμε ακραία στοιχεία που σύμφωνα με τον νόμο που ψηφίστηκε τις προάλλες και βάσει του οποίου απαγορεύονται οι αντισυγκεντρώσεις βρίσκονταν ανεξήγητα εκεί. Αξίζουν πολλά ΜΠΡΑΒΟ στους Γιάννη Παγώνη και την Ελένη Παπαδοπούλου για την πρωτοβουλία, αμφότεροι μέλη του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών και εκπρόσωποι της επιτροπής κατοίκων Αγγελοπούλου – Πλατείας Βικτωρίας.

Η συγκέντρωση θα ήταν πολυπληθέστερη εάν οι ακραίοι από απέναντι δεν εμπόδιζαν τους ανθρώπους που ήθελαν να φτάσουν προς το μέρος μας να περάσουν. Αν δε, δεν βρισκόταν εκεί ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος οι πληροφορίες που μας μεταφέρονταν ήταν ότι τα ακροαριστερά στοιχεία αυτά θα μας επιτίθονταν. Αντελήφθην βέβαια, για ακόμα μία φορά, το πώς λειτουργούν τα συστημικά ΜΜΕ. Ο Σκάι 100.3 στο δελτίο ειδήσεων 16/07/2020 ώρα 00.00 ανέφερε ότι τρία άτομα συνελήφθησαν μπροστά στην ΑΣΟΕΕ σε συνέχεια της αντιρατσιστικής συγκέντρωσης στην πλατεία Βικτωρίας. Μάλιστα ο αρχισυντάκτης του δελτίου ειδήσεων του ραδιοφώνου του Σκάι είπε περίπου ότι είναι κρίμα μία τόσο ευγενής αντιρατσιστική εκδήλωση να καταλήγει σε βίαιες συγκρούσεις. Όλα αυτά τα οποία αναφέρω για τον Σκάι δεν τα άκουσα  ίδιος, αλλά τα διάβασα στο προσωπικό προφίλ facebook του αρθρογράφου της Καθημερινής κ. Τάκη Θεοδωρόπουλου. Η ανάρτηση δε του τελευταίου κοινοποιήθηκε από τον Κ. Μπογδάνο που και εκείνος δούλευε κατά το παρελθόν στο ραδιόφωνο του Σκάι. Το γεγονός ότι ο «αντιρατσισμός» ενώνει όλους τους πυλώνες του συστήματος ενώ συντελείται μαζική εισβολή στην χώρα και παρότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων βρίσκεται κάθετα αντίθετη με αυτό θα πρέπει να προβληματίζει όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες.

Η κατάσταση του κέντρου δεν είναι απλά απαράδεκτη. Είναι εγκληματική. Οι Έλληνες έχουν γίνει μειοψηφία και είναι παραπάνω από βέβαιο ότι συντελείται εποικισμός. Για αυτό το χάλι κάποιος πρέπει να λογοδοτήσει. Γιατί συνεχίζεται το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ που χρηματοδοτείται από την ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ; Τι έχει συμβεί με όλες αυτές τις ΜΚΟ; Ο ρόλος τους είναι ξεκάθαρα ενάντια στην βούληση της πλειοψηφίας. Γιατί συνεχίζουν να επιπλέουν στον αφρό; Όλοι γνωρίζουμε βέβαια. Αλλά το πραγματικό ερώτημα είναι για ποιον ακριβώς λόγο εκείνοι που γνωρίζουν τον σκιώδη ρόλο τους δεν στέλνουν τις υποθέσεις αυτές στα δικαστήρια; Μήπως επειδή στην Ιταλία ο Σαλβίνι που ανέστρεψε όσο βρισκόταν σε θέση εξουσίας το λαθρομεταναστευτικό κινδυνεύει να φυλακισθεί επειδή υπηρέτησε το έθνος του και όχι τις ΜΚΟ και τα ιερατεία της παγκοσμιοποίησης; Παρεμπιπτόντως ο Σαλβίνι ήταν ο μοναδικός Ευρωπαίος πολιτικός που συντεταγμένα κατέβηκε με μέλη του κόμματός του να διαμαρτυρηθεί ενάντια στην απόφαση της Τουρκίας να μετατρέψει την Αγιά Σοφιά σε τζαμί. Αυτό για να γνωρίζουν οι αναγνώστες ποιος είναι ο «ακροδεξιός». Διότι η «μετριοπαθής» φωνή της λογικής, η κ. Μέρκελ, λίγο ως πολύ μας παρέπεμψε στην Ουνέσκο! Ενώ το «ξανθό γένος» δήλωσε πως είναι εσωτερική υπόθεση της Τουρκίας.

Φυσικά δεν είναι μόνον η κατάσταση του κέντρου των Αθηνών εγκληματική. Είναι και των νησιών αλλά και της ηπειρωτικής χώρας στην έκταση της οποίας έχουν τοποθετηθεί χιλιάδες λαθρομετανάστες. Η κατάσταση θα γίνει εκρηκτική και από την κυβέρνηση κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Το λαθρομεταναστευτικό και η ασυμβατότητα του ισλάμ με την Δύση έχει ανατρέψει πολύ πιο ισχυρές και με μακρά παράδοση κυβερνήσεις στο εξωτερικό. Η Ελλάδα είναι χώρα και όχι χώρος. Κανένας δεν ψήφισε κυβερνήσεις για να συντελεστεί αντικατάσταση πληθυσμών. Οι πολίτες στο κέντρο ακόμα και να μην είναι «ακραίοι» αναγκάζονται να ριζοσπαστικοποιηθούν. Φαντάζεστε μέσα σε 15 χρόνια στην γειτονιά σας να μην ακούγατε Ελληνικά; Φαντάζεστε να τρέματε τα παιδιά σας να κυκλοφορήσουν μετά τις 5 το απόγευμα; Φαντάζεστε η περιουσία και το βιός σας να άξιζε μέσα σε λίγα χρόνια το 1/10; Είναι ζωή αυτή; Οφείλουμε όλοι να σταματήσουμε να είμαστε μονάχα μαχητές του πληκτρολογίου. Είναι χρέος μας να βρεθούμε στο πλάι αυτών των ανθρώπων. Δεν θα αφήσουμε ούτε την αριστερά ούτε την τύποις κεντροδεξιά να κατευθύνουν και να εξουσιάζουν τα συναισθήματά μας. Τα Έθνη βάζουν σε προτεραιότητα τους πολίτες τους. Και η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.

 

 

*Πρόεδρος Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών