Ποια ήταν η πρώτη λέξη του γιου του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

431

Σίγουρα δεν ήταν αυτή που θα περιμένατε.

 

Είχαμε ακούσει τον μικρό Archie να μιλάει στο πρώτο podcast της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στο Spotify, σχολιάζοντας μάλιστα την χαριτωμένη προφορά του. Ωστόσο, δεν μας είχαν αποκαλύψει οι γονείς του ποια ήταν η πρώτη λέξη που είπε. Λίγο πριν έρθει στον κόσμο το μικρότερο αδερφάκι του, αφού η δούκισσα του Σάξεξ διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, ο μπαμπάς του 21 μηνών Archie έκανε την αποκάλυψη. Ομολογουμένως ήταν μια λέξη που δεν θα φανταζόμασταν και πόσω μάλλον να είναι πολυσύλλαβη. Ποια ήταν αυτή; Η λέξη ήταν “κροκόδειλος”.

Ο 36χρονος πρίγκιπας έκανε την αποκάλυψη σε ένα από τα επεισόδια The Late Late Show with James Corden που προβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής έκανε με τον παρουσιαστή μια βόλτα με ένα τουριστικό λεωφορείο στο Λος Άντζελες. Κάτι που έκανε για πρώτη φορά αφού δεν είχε τη δυνατότητα όσο ζούσε στην Αγγλία να μπει σε Megabus ενώ είδε και την νέα του πόλη με έναν τρόπο που δεν είχε ξαναδεί τόσους μήνες λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας.

“Έχει την πιο απίθανη προσωπικότητα. Ήδη φτιάχνει προτάσεις με τρεις ή τέσσερις λέξεις μαζί και ήδη λέει τραγούδια”, είπε ο Harry πριν αποκαλύψει την εντυπωσιακή λέξη που ξεστόμισε ο Archie.

Όσο για την απόφασή του να εγκαταλείψει τα βασιλικά προνόμια, ανέφερε: “Ήταν ένα πολύ δύσκολο περιβάλλον όπως είδαν πολλοί άνθρωποι πιστεύω. Όλοι ξέρουμε πώς μπορεί να είναι ο βρετανικός Τύπος. Κατέστρεφε την ψυχική μου υγεία”. “Είναι τόσο τοξικό οπότε έκανα αυτό που θα έκανε κάθε σύζυγός και κάθε πατέρας που ήταν να πάρω την οικογένειά μου μακριά και αλλά δεν απομακρυνθήκαμε”.

Το γύρισμα του επεισοδίου έγινε στις αρχές Φεβρουαρίου. Οι δύο τους είναι χρόνια φίλοι και η συνέντευξη αυτοί ήταν άκρως διασκεδαστική ενώ ο πρίγκιπας έκανε αρκετές αποκαλύψεις για τη νέα του ζωή στην Αμερική με την Meghan Markle. Θα ακολουθήσει βέβαια και η πολυαναμενόμενη συνέντευξή τους με την Oprah.