Πωλείται αυτή η Bentley του 1924 που μας ταξιδεύει σε άλλες εποχές (Pics)

842

Έχετε φανταστεί ποτέ τον εαυτό σας να κυκλοφορείτε στους δρόμους με ένα πραγματικά σπάνιο κομμάτι της ιστορίας της αυτοκινητοβιομηχανίας, όπως η Bentley 3-Liter;

Αυτό το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αν έχετε αρκετά χρήματα διαθέσιμα στους τραπεζικούς σας λογαριασμούς, επειδή μία από τις 1.600 περίπου μονάδες που κατασκευάστηκαν ποτέ, βρίσκεται προς πώληση.

Κατασκευασμένη το 1924, με αριθμό πλαισίου # 589 έχει περάσει μια ολόκληρη ζωή σε χέρια διαφορετικών ιδιοκτητών, επίσης έχει δεχτεί μια πλήρη επισκευή τα τελευταία χρόνια.

Η αναπαλαίωση περιελάμβανε μια εκτεταμένη αποκατάσταση της σε σχεδόν εργοστασιακό πρότυπο, με ανακατασκευασμένο κινητήρα, αναβαθμισμένα συστήματα εξάτμισης και καυσίμου, καρμπυρατέρ, κιβώτιο τεσσάρων ταχυτήτων, ανανεωμένο εξωτερικό μαύρο χρώμα, ενώ έχουν αντικατασταθεί τα φώτα, οι τροχοί και το κάλυμμα tonneau. Διαθέτει επίσης νέα έμβολα, Dynamo, ηλεκτρονικό ρυθμιστή τάσης, φωτισμό LED 12 volt και οπίσθιο άξονα.

Η καμπίνα αυτής της ιστορικής Bentley είναι ντυμένη με κόκκινο δέρμα με κόκκινες σωληνώσεις και μαύρα χαλιά, που δημιουργούν αντίθεση στο μάτι.

Το αυθεντικό τιμόνι τεσσάρων ακτίνων έχει διατηρηθεί και παρόλο που είναι σχεδόν 97 ετών, τα αυθεντικά καντράν και οι μετρητές είναι σε πλήρως λειτουργική κατάσταση.

Σύμφωνα με τον πωλητή, το αυτοκίνητο έχει μόνο 12.700 μίλια (20.439 χλμ.) Στον χιλιομετρητή και όπως ισχυρίζεται το αυτοκίνητο «τρέχει σαν όνειρο».

Ο μελλοντικός ιδιοκτήτης του θα πρέπει να το επαναφέρει στο δρόμο και ίσως να συμμετάσχει σε εμβληματικές εκδηλώσεις όπως το Mille Miglia και το Flying Scotsman, θέτοντας το σε καλή χρήση, προκειμένου να θυμηθεί το εμβληματικό παρελθόν του στους αγώνες της δεκαετίας του 1920.

Οποίος ενδιαφέρεται, θα πρέπει να επισκεφτεί τον ιστότοπο του DMHistorics, όπου το 3-λίτρο Bentley διατίθεται για £ 285.000 (381.230 $).