«Πόλεμος» για τον τελικό στο Κύπελλο Ελλάδας: «Αποκλείεται να γίνει εδώ» λέει η επιτροπή του Πανθεσσαλικού

Έχει ξεσπάσει πάλι “πόλεμος” για τη διεξαγωγή του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας, αφού λίγο μετά τις ανακοινώσεις της ΕΠΟ, η Επιτροπή Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου απάντησε με… επίθεση.

Η ΕΠΟ υποστήριξε ότι ο τελικός θα γίνει οριστικά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου την Τετάρτη 24 Μαΐου και θα μιλήσει με την αστυνομία για τον αριθμό των οπαδών, αλλά η επιτροπή του γηπέδου άναψε… κόκκινο.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής του Πανθεσσαλικού
«Πληροφορηθήκαμε ότι μια επιτροπή της ΕΠΟ, εκτελεστική της πλάκας, που μας έχει συνηθίσει να συνεδριάζει και να παίρνει, κατά το δοκούν, απίθανες αποφάσεις για το ποια ομάδα θα ανέβει ή θα πέσει από τις κατηγορίες που ελέγχει, θεώρησε ότι έχει την εξουσία να επιβάλλει την επιθυμία της και σε μας, συγχέοντας προφανώς τον Δήμαρχο Βόλου με τον Λευτέρη Αυγενάκη, που τους δέχεται σαν συνομιλητές.

Ξεκαθαρίζουμε ότι η επιτροπή αυτή, με τα μέλη υπαλλήλους – πιστούς υπηρέτες γνωστών συμφερόντων μπορεί να σκέφτεται και να συσκέπτεται με όποιους εκείνη θεωρεί σαν αρμόδιους, αλλά θα πρέπει να γνωρίζει ότι μετά από τόσο κόπο το μόνο που θα πετύχει είναι να διεξάγει τον τελικό σε κάποιο χωράφι στον θεσσαλικό κάμπο ή στα το φιλόξενο γήπεδο των Πράσινων Πουλιών. Στο Πανθεσσαλικό, πάντως, αποκλείεται.

Στην πόλη του Βόλου υπεύθυνη να παίρνει  αποφάσεις για θέματα που την αφορούν είναι η νόμιμη και δημοκρατικά εκλεγμένη Δημοτική μας Αρχή, και αποφάσεις όπως αυτή της συγκεκριμένης επιτροπής αρχειοθετούνται όπου δει: εκεί που δεν πιάνει μελάνι…»