Παρασκευή 17.01.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Αιχμές Παππά κατά Καμμένου: Συναλλαγή είναι όταν Σάββατο βράδυ στηρίζεις τη Συμφωνία και Κυριακή πρωί την κάνεις γαργάρα

Αιχμές Παππά κατά Καμμένου: Συναλλαγή είναι όταν Σάββατο βράδυ στηρίζεις τη Συμφωνία και Κυριακή πρωί την κάνεις γαργάρα

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς δήλωσε, σήμερα, πως η κυβέρνηση θα έχει την απόλυτη πλειοψηφία για την υποστήριξη της κυβέρνησης και διευρυμένη πλειοψηφία για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Η αποχώρηση Καμμένου σηματοδοτεί νέα κατάσταση και γι' αυτό βλέπουμε μεταλλάξεις και στην στάση της αντιπολίτευσης, είπε και χαρακτήρισε «πολιτική απόγνωση» τα όσα λέγονται για «στημένο διαζύγιο» και «αποστάτες» βουλευτές. Μάλιστα αναρωτήθηκε: «Τι πάει να πει "στημένο";» και χαρακτήρισε «ανοησίες τα περί αποστασίας, γιατί αποστασία είναι το ακριβώς αντίθετο. Αυτός που στήριζε μέχρι τώρα την κυβέρνηση και συνεχίζει να την στηρίζει δεν είναι "αποστάτης". "Αποστάτης" είναι αυτός που κάνει το ακριβώς αντίθετο».

Συναλλαγή δεν είναι όταν έχεις μια καθαρή γραμμή, την υπηρετείς, συναλλαγή είναι όταν Σάββατο βράδυ στηρίζεις την Συμφωνία και την Κυριακή το πρωί την κάνεις γαργάρα, πρόσθεσε ακόμα ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ο Αλέξης Τσίπρας καταφέρνει να διαμορφώνει συναινέσεις και μπορούμε να τις διευρύνουμε ακόμα περισσότερο, πρόσθεσε ο κύριος Παππάς, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην διεύρυνση που επιχειρεί πλέον η κυβέρνηση.

Τέλος, επέμεινε πως εφόσον η κυβέρνηση κερδίσει την ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής, εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο, ενώ σε διαφορετική περίπτωση, όπως είπε, «εν ευθέτω χρόνο θα πάμε σε εκλογές, αφού ολοκληρωθούν νομοθετικές πρωτοβουλίες για την στήριξη της κοινωνίας»

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.