Τετάρτη 22.01.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • «Κλειδώνει» ο Νάσος Ηλιόπουλος για τον δήμο της Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ

«Κλειδώνει» ο Νάσος Ηλιόπουλος για τον δήμο της Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ

Όλα δείχνουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ κατέληξε στον Νάσο Ηλιόπουλο για τον δήμο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες την Παρασκευή συνεδριάζει η δημοτική παράταξη του κόμματος “Ανοιχτή Πόλη” προκειμένου να εισηγηθεί την υποψηφιότητα του υφυπουργού Εργασίας. Η υποψηφιότητα ίσως καταφέρει να συσπειρώσει τον ΣΥΡΙΖΑ, καθότι είναι μία επιλογή με καθαρά κομματικά χαρακτηριστικά, όπως άλλωστε κινήθηκε και για την Θεσσαλονίκη με την Κατερίνα Νοτοπούλου και στον Πειραιά με τον Νίκο Μπελαβίλα.

Ποιος είναι ο Νάσος Ηλιόπουλος

Ο 35χρονος Νάσος Ηλιόπουλος έγινε μέλος της Νεολαίας Συνασπισμού το 2002 και από το 2010 ως το 2013 διετέλεσε γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της οργάνωσης.

Το 2014 εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τον συνδυασμό της Ρένας Δούρου, ενώ στις εκλογές του 2015 ήταν υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Αθηνών.

Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Στις 11 Νοεμβρίου 2016 ο Νάσος Ηλιόπουλος ανέλαβε Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας. Από τις 28 Φεβρουαρίου 2018 είναι υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.