Τρίτη 07.07.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Η ΝΔ περνά στην αντεπίθεση μετά την αγωγή Βαξεβάνη κατά της Ζαχαράκη

Η ΝΔ περνά στην αντεπίθεση μετά την αγωγή Βαξεβάνη κατά της Ζαχαράκη

"Να βρει το θάρρος να αναλάβει στο ακέραιο την ευθύνη του για τον δημοσιογραφικό υπόκοσμο που τον στηρίζει" καλεί η Νέα Δημοκρατία τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την αγωγή που κατέθεσε ο Κώστας Βαξεβάνης εναντίον της αναπληρώτριας εκπροσώπου της Πειραιώς, Σοφίας Ζαχαράκη.

"Το δημοσιογραφικό alter ego του Αλέξη Τσίπρα, Κώστας Βαξεβάνης, δεν αρκέστηκε μόνον στην ποινική δίωξη της αναπληρώτριας εκπροσώπου της ΝΔ, Σοφίας Ζαχαράκη, κινώντας προσφάτως την αυτόφωρη διαδικασία σύλληψής της. Κατέθεσε και αγωγή σε βάρος της, αξιώνοντας το εξωφρενικό ποσό των 300.000 ευρώ και επιπλέον ημερήσια χρηματική ποινή 30.000 ευρώ και προσωρινή κράτηση μέχρι να μεταμελήσει δημοσίως. Η αγωγή αυτή δεν στρέφεται ασφαλώς κατά της κ. Ζαχαράκη, αλλά κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης και είναι προφανές ότι η ΝΔ θα είναι αντίδικος του κ. Βαξεβάνη στη δίκη", τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

"Επειδή, όμως, η ΝΔ ούτε εκφοβίζεται ούτε φιμώνεται, καλεί ευθέως τον κ. Τσίπρα να βρει το θάρρος να αναλάβει επιτέλους στο ακέραιο την ευθύνη του για τον δημοσιογραφικό υπόκοσμο που τον στηρίζει. Ας ενημερώσει τέλος τα παπαγαλάκια του ότι η διεύθυνση για τυχόν νέες αγωγές και μηνύσεις είναι Πειραιώς 62, Μοσχάτο, ΤΚ 18346", επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η γαλάζια παράταξη.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.