Τετάρτη 15.07.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • N. Παππάς: Και στη διαδήλωση και στον Λευκό Οίκο πήγα με καθαρή συνείδηση

N. Παππάς: Και στη διαδήλωση και στον Λευκό Οίκο πήγα με καθαρή συνείδηση

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς απάντησε στις ειρωνείες που κατέκλυσαν το διαδίκτυο, για την παρουσία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία, την στιγμή που η κυβέρνηση Τσίπρα επενδύει στις στενές σχέσεις με τις ΗΠΑ.

Να σημειωθεί ότι ειδικά στο Τwitter οι χρήστες «ξεσάλωσαν» με τις φωτογραφίες της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία προς την πρεσβεία, αφού τις αντιπαρέβαλαν με τις φωτογραφίες των ίδιων στελεχών... στις δεξιώσεις της πρεσβείας.

Απαντώντας σε αυτά τα σχόλια και ειδικά στην εφημερίδα «Εστία» που ανέδειξε το θέμα, ο Νίκος Παππάς μίλησε στον Realfm και απάντησε στα σχόλια σημειώνοντας ότι είναι θεμιτή η παρουσία του και στις δύο εκδηλώσεις.

«Η "Εστία" δεν αντιλαμβάνεται ότι το Πολυτεχνείο δεν ήταν απλά αντιαμερικανισμός, ήταν μια εξέγερση απέναντι στον φασισμό και την δικτατορία, αλλά αυτό δεν φαίνεται να χωρά στις αναλύσεις των Δεξιών, όπως δεν χωράει και στις αναλύσεις κάποιων αριστεριστών. Άρα και στα δύο σημεία και στον Λευκό Οίκο και στην πορεία του Πολυτεχνείου πήγα με τη συνείδηση μου όχι απλώς ήσυχη αλλά και με πάθος να υπερασπιστώ αυτό που πιστεύω», είπε.

Και συνέχισε: «Τις ανοησίες για το αν πρέπει ή δεν πρέπει να συζητάμε με την κυβέρνηση των ΗΠΑ ή της Γερμανίας επειδή είχαμε πόλεμο στον Β' Παγκόσμιο, ή με την κυβέρνηση της Ιταλίας επειδή επιτέθηκαν στην "Έλλη" το '40, αυτά είναι μπούρδες και ανάξια σχολιασμού. Άρα θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι είμαστε ενώπιον μιας κατάστασης, η οποία δεν είναι ψυχροπολεμική, δεν χωρίζεται ο κόσμος όπως όταν υπήρχε η Χούντα και βεβαίως θα σας έλεγα και ένα μήνυμα σε όσους ασκούν κριτική από τα Αριστερά, ο αντιαμερικανισμός από μόνος του δεν είναι αριστερός, έτσι δεν είναι;» σχολίασε.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.