Τετάρτη 22.01.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Kαμμένος προς Τουρκία: Είναι συμφέρον και των δύο να έχουμε καλές σχέσεις

Kαμμένος προς Τουρκία: Είναι συμφέρον και των δύο να έχουμε καλές σχέσεις

Μήνυμα προς την Άγκυρα απέστειλε την Παρασκευή Ο Πάνος Καμμένος, από το Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ) στα Χανιά, έστειλε μήνυμα προς την Τουρκία λέγοντας «Εμείς επιχειρούμε να έχουμε καλές σχέσεις με την Τουρκία (…) Είναι και προς το συμφέρον και της Τουρκίας να έχει καλές σχέσεις με την Ελλάδα. Από εκεί και πέρα, θα κάνουμε τα πάντα για να ζήσουμε μαζί, αλλά δεν πρόκειται να κάνουμε ούτε ένα χιλιοστό πίσω στην προστασία της εθνικής μας κυριαρχίας και της εδαφικής μας ακεραιότητας».

Η δήλωσή του ήρθε στον απόηχο της πρόκλησης της Άγκυρας με το τουρκικό ερευνητικό σκάφος Barbaros.

Σήμερα, τόνισε ο Π. Καμμένος, που γιορτάζουμε τα δέκα χρόνια του ΚΕΝΑΠ ο υφυπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής κ. Μίτσελ βρίσκεται στην Κύπρο για να ξεκινήσουν οι γεωτρήσεις της συνεργασίας της Exxon Mobil με την Κυπριακή Δημοκρατία.

Γνωρίζετε πολύ καλά, πρόσθεσε ο υπουργός Άμυνας, ότι η Exxon Mobil πριν λίγες ημέρες υπέγραψε και με την Ελλάδα για την αρχή της εξόρυξης του φυσικού αερίου στην περιοχή της Κρήτης, στον Πατραϊκό Κόλπο και στο Ιόνιο Πέλαγος.

Σημειώνεται ότι ο Πάνος Καμμένος δεν θέλησε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για το Νίκο Κοτζιά στη σκιά της αντιπαράθεσής τους στο υπουργικό συμβούλιο και της παραίτησης του κ. Κοτζιά. 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.