Κυριακή 12.07.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Έκτακτη συνάντηση Τσίπρα με Καμμένο - Συμφώνησαν να μείνουν μαζί

Έκτακτη συνάντηση Τσίπρα με Καμμένο - Συμφώνησαν να μείνουν μαζί

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Εθνικής άμυνας Πάνου Καμμένου. Η σχέση μεταξύ των δύο ανδρών περνάει καιρό κρίση, η οποία κορυφώθηκε με το Μακεδονικό ζήτημα.  

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές οι δύο εταίροι συμφώνησαν, πως αυτή τη στιγμή αυτό που είναι πιο αναγκαίο από ποτέ για τη χώρα είναι η ενότητα και η πολιτική σταθερότητα, καθώς "βρισκόμαστε στην πρώτη φάση από την καθαρή έξοδο από τα μνημόνια".

Συμφώνησαν επίσης πως κοινός και αδιαμφισβήτητος στόχος, αυτή τη στιγμή, είναι η ενίσχυση της αναπτυξιακής δυναμικής της ελληνικής οικονομίας, με την παράλληλη ενίσχυση του κοινωνικού κράτους και την ελάφρυνση των χαμηλών και μεσαίων στρωμάτων, η άμεση υλοποίηση των μέτρων ελάφρυνσης που εξαγγέλθηκαν στη ΔΕΘ και η θεσμική θωράκιση του κράτους απέναντι σε φαινόμενα διαφθοράς και διαπλοκής.

Τέλος, σε ό,τι αφορά το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών, συμφώνησαν ότι σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουν να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στο κυβερνητικό έργο και θα επανέλθουν σε αυτό τον ερχόμενο Μάρτιο.


Φαίνεται βέβαια πως όσα συμφωνήσαν οι εταίροι έμειναν μόνο μεταξύ τους, αφού η κόντρα ΑΝΕΛ - Κοτζιά συνεχίζεται

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.