Τετάρτη 19.02.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Παππάς: Έγιναν λάθη στην αντιμετώπιση της φωτιάς αλλά επικρατούσαν πρωτόγνωρες συνθήκες

Παππάς: Έγιναν λάθη στην αντιμετώπιση της φωτιάς αλλά επικρατούσαν πρωτόγνωρες συνθήκες

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς διευκρίνισε ότι τα αίτια της τραγωδίας στο Μάτι είναι πολύ βαθιά και δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι έγιναν λάθη στην αντιμετώπιση της καταστροφής.

Mιλώντας στον ΑΝΤ1, επισήμανε ότι οι συνθήκες που επικράτησαν ήταν πρωτόγνωρες. Για παράδειγμα, όπως είπε χαρακτηριστικά, καταγράφηκαν άνεμοι εντάσεως 10-11 μποφόρ στη στεριά.

Ο Νίκος Παππάς αναφερόμενος στο θέμα των παραιτήσεων και των αποπομπών, δήλωσε ότι η Κυβέρνηση χειρίστηκε το θέμα με υπευθυνότητα και κατηγόρησε την αντιπολίτευση για προσπάθεια «πολιτικής εργαλειοποίησης» της τραγωδίας.

Ο Υπουργός αναφέρθηκε και στο θέμα των αυθαιρέτων και δεσμεύθηκε ότι η Κυβέρνηση θα προχωρήσει στη κατεδάφιση τους. Μάλιστα όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν έχουμε το άλλοθι της γραφειοκρατίας και θα αντιμετωπίσουμε το ζήτημα με την ύψιστη ωριμότητα.

Ο κ. Παππάς ολοκλήρωσε την τοποθέτηση του για την τραγωδία στην ανατολική Αττική, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση έκανε την αυτοκριτική της ως όφειλε και μάλιστα με πρώτον απ' όλους τον πρωθυπουργό.

Σε ότι αφορά την ολοκλήρωση του προγράμματος και την μεταμνημονιακή εποχή, υποστήριξε ότι αυτό δεν σημαίνει πως τα δύσκολα τελείωσαν, αλλά οι αλλαγές θα γίνουν αισθητές στην καθημερινότητα και μάλιστα υποσχέθηκε και την διανομή κοινωνικού μερίσματος.

Σε ότι αφορά τις εκλογές, υπογράμμισε πως αυτές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και το αν θα υπάρξει εκ νέου συνεργασία με τους ΑΝΕΛ, είναι ένα ερώτημα που θα απαντήσει ο λαός με τη ψήφο του.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.