Κυριακή 12.07.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ δεν δεχόμαστε το "Μακεδονία" και κανένα παράγωγό του

Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ δεν δεχόμαστε το "Μακεδονία" και κανένα παράγωγό του

Ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στον ΑΝΤ1 άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ρίξει και την κυβέρνηση για να μη χρησιμοποιηθεί ο όρος «Μακεδονία» από τα Σκόπια.

«Θα προσπαθήσουμε να μπλοκάρουμε με οποιονδήποτε τρόπο την ονοματοδοσία του όρου ‘’Μακεδονία’’» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Άμυνας. «Οι ΑΝΕΛ δεν δεχόμαστε το ‘’Μακεδονία’’ και κανένα παράγωγό του» είπε.  

Διευκρίνισε πάντως ότι για να έρθει μια τέτοια πρόταση πρέπει να προηγηθεί αλλαγή του συντάγματος στα Σκόπια, και για να γίνει αυτό πρέπει να γίνουν εκλογές, και για να «περάσει» η αλλαγή από την ελληνική Βουλή θα πρέπει να υπερψηφίσει και η ΝΔ. 

«Τη στρατηγική του ΥΠΕΘΑ τη χαράζω εγώ σε επικοινωνία με τον πρωθυπουργό βάσει και του συντάγματος» δήλωσε εξάλλου ο υπουργός Άμυνας για τον Φώτη Κουβέλη. 

Σχολιάζοντας τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας Φώτη Κουβέλη, που είχε χαρακτηρίσει «υπερτροφικό λόγο» τις αναφορές για ομηρία των ελλήνων στρατιωτικών στην Τουρκία, ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι «συμφώνησα και εγώ για να αναλάβει ο κ. Κουβέλης (σ.σ αναπληρωτής υπουργός Άμυνας)». 

«Ο κ. Κουβέλης έχει συγκεκριμένες αρμοδιότητες, τα στρατιωτικά νοσοκομεία, την αμυντική βιομηχανία» σημείωσε ο υπουργός. Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.