Τετάρτη 03.06.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Κουβέλης: Έλληνας πραγματογνώμονας έχει σταλεί στην Τουρκία

Κουβέλης: Έλληνας πραγματογνώμονας έχει σταλεί στην Τουρκία

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 δήλωσε ότι η Ελλάδα έχει στείλει στην Τουρκία πραγματογνώμονα ο οποίος συμμετέχει ως τεχνικός σύμβουλος στην εξέταση των κινητών τηλεφώνων των δύο στρατιωτικών.

Επισήμανε ότι με βάση τις έως τώρα πληροφορίες η πραγματογνωμοσύνη δεν έχει εντοπίσει οτιδήποτε επιλήψιμο στα τηλέφωνα των δύο ενστόλων, το οποίο να παραπέμπει σε στρατιωτική κατασκοπία. 

Ο κ. Κουβέλης εξέφρασε την ελπίδα ότι τελικά η μοναδική κατηγορία που θα απαγγελθεί θα αφορά παράνομη είσοδο σε απαγορευμένη περιοχή, η οποία, όπως είπε, συνιστά πλημμέλημα και τόνισε πως η υπόθεση πρέπει να διατηρηθεί αμιγώς στο νομικό επίπεδο και να μην λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις με «υπερτροφικό λόγο» περί «ομηρίας», καθώς αυτό δεν εξυπηρετεί τις επιδιώξεις της Αθήνας.


Απέφυγε όμως να αφήσει ξεκάθαρες αιχμές κατά του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου – ο οποίος έχει επανειλημμένα μιλήσει για «ομήρους» – εκτιμώντας ότι ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων επέλεξε την εν λόγω διατύπωση σε μία προσπάθεια να καταδείξει πόσο έχει χρονοτριβήσει η τουρκική πλευρά.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.