Πέμπτη 02.07.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Στα χέρια των πολιτικών που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση «Novartis» τα αντίγραφα της δικογραφίας

Στα χέρια των πολιτικών που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση «Novartis» τα αντίγραφα της δικογραφίας

«Πασαρέλα» από κούτες που εμπεριέχουν τη δικογραφία Novartis, φαίνεται να αρχίζει στη Βουλή, μετά την έναρξη της διαδικασίας χορήγησης αντιγράφων στα πολιτικά πρόσωπα τα ονόματα των οποίων αναφέρονται σε αυτή, υπό την προϋπόθεση να έχουν υποβάλει προηγουμένως σχετική αίτηση. 

Το πρώτο αντίγραφο βρίσκεται ήδη στα χέρια του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, μέσω στενού του συνεργάτη ο οποίος και την παρέλαβε, ενώ οι πληροφορίες θέλουν να ακολουθούν οι κύριοι Ευάγγελος Βενιζέλος και Άδωνις Γεωργιάδης. 

Η απόφαση για αντίγραφα ελήφθη λόγω της ουράς αναμονής και του συνωστισμού που παρατηρείται από την Τρίτη στην αίθουσα 131 στον πρώτο όροφο της Βουλής, όπου και φυλάσσεται η δικογραφία, καθώς λόγω του περιορισμένου χώρου και τους ενός φακέλου παρουσιάζονταν σοβαρές δυσκολίες ανάγνωσης.

Στο μεταξύ, δεν θα συγκληθεί τελικά την Πέμπτη το πρωί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, όπως είχε διαρρεύσει νωρίτερα από κυβερνητικές και κομματικές πήγες.

Πηγή skai.gr

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.