Τετάρτη 11.12.2019

Μάγισσες κάνουν ξόρκια για να είναι γερός ο Πούτιν και καταριούνται αντιπάλους του

Φορώντας μαύρους μανδύες, συγκεντρώνονται και κάνουν ξόρκια για να δυναμώσει η Ρωσία και να είναι γερός και ισχυρός ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Αυτός που ακούει αλλά δεν ακούει, αυτό που βλέπει, αλλά δεν βλέπει, που ήταν και θα είναι, δεν θα ξεχάσει τα λόγια μου: Ύψωσε την μεγάλη δύναμη της Ρωσίας και καθοδήγησε τον Βλαντιμίρ Πούτιν αληθινά και σωστά μέσα από τον λόγο μου», λέει ένα από τα μάγια τους. 

Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό «Newsweek», οι μάγισσες που κάνουν ξόρκια για να είναι ισχυρός ο Ρώσος πρόεδρος έχουν τίτλο. Πρόκειται για την «Αυτοκρατορία των δυνατότερων μαγισσών», η οποία ένωσε τις μαγικές της δυνάμεις την περασμένη Τρίτη, σε μια έπαυλη στην Μόσχα. Κι αυτό, γιατί αποφάσισαν ότι ο Πούτιν χρειάζεται βοήθεια από εκείνους που πιστεύουν ακράδαντα σε αυτόν.

Η επικεφαλής της σύναξης των μαγισσών, Αλιόνα Πολύν, δεν δίστασε να κάνει δηλώσεις στα ρωσικά ΜΜΕ λέγοντας ότι η τελετή κράτησε περίπου 20 λεπτά.

Οι μάγισσες δεν έκαναν μόνο ξόρκια για να δυναμώσει ο Πούτιν αλλά έριξαν και κατάρες στους αντιπάλους τους.

«Αυτός που έρχεται σ’ εμάς για να μας κάνει κακό, που μας αφήνει με αυτό, που μας πληγώνει ή λέει άσχημα πράγματα για εμάς να είναι καταραμένος αιώνια και αέναα. Καταραμένοι οι εχθροί μας! Καταραμένοι!».

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.