Νέα εμπλοκή με την τροπολογία για τα αντισταθμιστικά ωφελήματα που επιχείρησε να νομοθετήσει απ' το παράθυρο ο Πάνος Καμμένος προέκυψε στην συνεδρίαση των επιτροπών Εξοπλισμών και Εθνικής Άμυνας της Βουλής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι βουλευτές της αντιπολίτευσης αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν καλυφθεί απο τις εξηγήσεις που έλαβαν από τα αρμόδια στελέχη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, τους εκπροσώπους της εταιρείας που έχει αναλάβει την αναβάθμιση των F16 και από τον Πάνο Καμμένο με αποτέλεσμα να αποφασιστεί νέα συνεδρίαση την ερχόμενη Δευτέρα.

Παράλληλα ο ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να συμφωνεί με την πρόταση που κατέθεσε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος της ΔΗΣΥ σύμφωνα με την οποία η τροπολογία πρέπει να αποσυρθεί και το υπουργείο οφείλει να φέρει σχέδιο νόμου με αναλυτική καταγραφή της διάθεσης των 230 εκατ ευρω.
Σε κάθε περίπτωση η νέα εξέλιξη έρχεται σε μια συγκυρία που οι σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ειναι εξαιρετικά τεταμένες με αποτέλεσμα αρκετοί να εκτιμούν πως οι βουλευτές της Κουμουνδούρου αρχίζουν να βάζουν όρια στις νομοθετικές πρωτοβουλίες του Πάνου Καμμένου.

Tags: