Τετάρτη 15.07.2020

Κόκκαλης: Ο Μαρινάκης είναι ψεύτης - Ο πατέρας μου θαυμαστής του Τσίπρα

«Ευχαριστώ τον κ. Μαρινάκη που σκέφτηκε την απασχόλησή μου. Είναι ωστόσο ψεύτης», ανέφερε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κόκκαλης, απαντώντας στα όσα είπε γι' αυτόν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

«Τον κ. Μαρινάκη εξόργισε ότι δεν ήμουν υποτακτικός απέναντί του», είπε ο κ. Κόκκαλης μιλώντας στην ΕΡΤ, επαναλαμβάνοντας ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού του είχε προτείνει να είναι υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά. «Εγώ δεν ήθελα να είμαι δοτός δήμαρχος, σε μια κίνηση που, να το πω κομψά, ελέγχεται από τον κ. Μαρινάκη», ανέφερε. Μάλιστα, υποστήριξε ότι «συμμετείχε κακώς, εντέλει, όπως αποδείχθηκε στον συνδυασμό», ενώ αποκάλυψε ότι αν και ήθελε να παραιτηθεί άμεσα, δεν το έκανε γιατί «δεν μπορούσε να μην τιμήσει τον σταυρό των 4.000 συμπολιτών μου».

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και όσα του καταλόγισε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού για τα οικονομικά της ομάδας. Όπως είπε, κάθε εταιρεία έχει τις δικές της υποχρεώσεις. «Εμείς αναλάβαμε τον Ολυμπιακό μετά την περίοδο Κοσκωτά. Ο κ. Μαρινάκης να μετράει και να κοιτάει τους δικούς του ισολογισμούς και πώς να κάνει την ομάδα καλύτερη, τόνισε, προσθέτοντας ότι δεν θα πρέπει να εμπλέξει τον Ολυμπιακό με την πολιτική.

Ο κ. Κόκκαλης υποστήριξε ότι ο κ. Μαρινάκης είναι στην πραγματικότητα «ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης», ενώ τον κάλεσε «να μετρήσει τα πρωταθλήματα που πήραμε εμείς στον Ολυμπιακό κι ας μην ασχολείται μαζί μας».

Ο κ. Κόκκαλης απέρριψε την κριτική που δέχεται ο πατέρας του για τις δημόσιες συμβάσεις της εταιρείας του, λέγοντας ότι αποτελούν πολύ μικρό μέρος της συνολικής επιχειρηματικής δραστηριότητας, ενώ έκανε λόγο για στοχοποίησή του.Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα πολιτικά πιστεύω του Σωκράτη Κόκκαλη. «Ο πατέρας μου ήταν θαυμαστής του Ανδρέα Παπανδρέου και σήμερα θαυμαστής του Αλέξη Τσίπρα», σημείωσε.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.