Παρασκευή 28.02.2020

Καθαρές οι τοξικολογικές εξετάσεις του Ζακ Κωστόπουλου

Oι τοξικολογικές εξετάσεις του Ζακ Κωστόπουλου βγήκαν καθαρές, κάτι που σημαίνει ότι περιπλέκει την έρευνα για τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε την ζωή του τον Σεπτέμβριο, κοντά σε κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια.

Οι ιατροδικαστές ήλεγξαν το αίμα του 32χρονου για πέντε κατηγορίες ναρκωτικών και δεν εντόπισαν ίχνος επικίνδυνων ουσιών, σύμφωνα με τα το πόρισμα των εξετάσεων, που δημοσίευσε ο ιστότοπος popaganda.gr.

Στο σύστημα του νεκρού βρέθηκαν κάποια αναλγητικά φάρμακα κοινής χρήσης και μικροποσότητα αλκοόλ, η οποία ωστόσο ήταν πολύ μικρή ώστε να προκαλέσει πρόβλημα.

Οι ιστολογικές εξετάσεις εν τω μεταξύ δεν δίνουν σαφή εικόνα για τα αίτια θανάτου του Κωστόπουλου, ο οποίος κατέληξε αφότου βρέθηκε μέσα στο κοσμηματοπωλείο, δέχτηκε κλωτσιές στο κεφάλι και στη συνέχεια φάνηκε να καταρρέει σε τραπέζια κοντινού εστιατορίου.

Τα αποτελέσματα των ελέγχων καταδεικνύουν πως ο 32χρονος είχε κάποια προβλήματα στην καρδιά και στους πνεύμονες, όμως δεν φαντάζουν επαρκή ώστε να οδηγήσουν στον θάνατό του.

Με αυτά τα δεδομένα τα αίτια θανάτου του Κωστόπουλου παραμένουν αδιευκρίνιστα.


Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.