Τετάρτη 19.02.2020

Η οικογένεια του Κατσίφα έχει υποβάλλει αίτημα για να παραλάβει τη σορό του

Ενημέρωση για τις νομικές ενέργειες στις οποίες θα προβεί η οικογένεια του ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα, παρείχε ο συνήγορος της οικογένειας, ο οποίος προσήλθε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ευάγγελο Ιωαννίδη.

Σε δήλωσή του ο κ. Ευθύμης Ναυρίδης ανέφερε ότι η οικογένεια του θύματος έχει υποβάλλει στην Εισαγγελία Τιράνων αίτημα να παραλάβει τη σορό του θύματος για την ταφή. Ωστόσο μέχρι στιγμής το αίτημα αυτό δεν έχει εκκαθαριστεί.

«Η οικογένεια», τόνισε ο κ. Ναυρίδης, «ζητεί την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος για να έχει σαφή και πλήρη ενημέρωση. Ό,τι επαφές γίνονται με την Αλβανία είναι με την Εισαγγελία Τιράνων και συγκεκριμένα με την Εισαγγελία Βαρέων Εγκλημάτων, με την οποία συνεργαζόμαστε. Από τη στιγμή, που το θύμα είναι Έλληνας υπήκοος ασφαλώς έχουν και οι ελληνικές αρχές αρμοδιότητα για αυτό έχει επιληφθεί και η εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας».


Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.