Πέμπτη 28.05.2020

Εκτός φυλακής ξανά ο Κουφοντίνας - Θα επιστρέψει σε 6 μέρες

Ο εκτελεστής της 17Ν, Δημήτρης Κουφοντίνας έλαβε νέα τετραήμερη άδεια από τις αγροτικές φυλακές και δύο ημέρες ...οδοιπορικά.

 Ο καταδικασθείς για συμμετοχή στη «17Ν» σε 11 φορές ισόβια, ο «Λουκάς» της «17Ν» πέρασε την έξοδο των αγροτικών φυλακών του Βόλου σήμερα το πρωί και θα επιστρέψει την ερχόμενη Παρασκευή.

Η νέα άδεια στον Κουφοντίνα αναμένεται να προκαλέσει καινούριο γύρο αντιδράσεων, τόσο από τους συγγενείς των ανθρώπων που σκότωσε, όσο και από τις ΗΠΑ.

Το Στέητ Ντιπάρτμεντ έχει, κατ΄επανάληψη, εκφράσει την αντίθεσή του στην «ευνοϊκή μεταχείριση» του καταδικασμένου εκτελεστή, ενώ ίδια στάση τηρεί και η Τουρκία, αφού μεταξύ των θυμάτων της τρομοκρατικής οργάνωσης περιλαμβάνονται και Τούρκοι διπλωμάτες. 

Υπενθυμίζεται πως ο επίσης καταδικασμένος για τη συμμετοχή του στη 17Ν, Σάββας Ξηρός,  έκανε γνωστό (σε συνέντευξή του στο ΘΕΜΑ 104,6) ότι ζητά την αποφυλάκισή του για λόγους υγείας.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.