Δευτέρα 06.07.2020

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας

"Όχι στη διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης, όχι στη μείωση των συντάξεων, ναι σε αύξηση στη χρηματοδότηση των ασφαλιστικών ταμείων και όχι στα δημοσιονομικά πλεονάσματα και την εξαθλίωση", φώναξαν έξω από το υπουργείο Εργασίας σε συγκέντρωση τους η ΠΟΣΕ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και η ΠΟΠΟΚΠ.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ -ΕΤΑΜ (ΠΟΣΕ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΟΠΟΚΠ) πραγματοποιούν παράλληλα σήμερα στάση εργασίας από τις 12:00 μέχρι τη λήξη της βάρδιας και κάνουν λόγο για προκλητική αδιαφορία της Πολιτικής Ηγεσίας για τον ΕΦΚΑ και για άγριες περικοπές των παροχών στο πλαίσιο της εφαρμογής των μνημονιακών πολιτικών.

Οι διαδηλωτές αναφέρθηκαν σε ελλείψεις εκτυπωτικού χαρτιού, για έλλειψη μελάνης για τους εκτυπωτές σε έλλειψη καθαριότητας και θέρμανσης ώστε να καταδείξουν την εικόνα εγκατάλειψης που επισημαίνουν, αλλά υποστηρίζουν ότι υπάρχει και "όργιο" αδιαφάνειας με πελατειακές πρακτικές σε ζητήματα διαχείρισης και αξιοποίησης του προσωπικού.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.